上一頁下一頁
發新話題

回味的荒淫事

收藏  |  訂閱
56  18.1k

引用:
原帖由 8掛妹 於 2010-10-31 07:56 PM 發表 查看引用來源

係係係.....SORRY....><
個個男人都得一想二架啦....:smile_13: :smile_13:
咁又係...之後三個人見面又會唔知點咁...好尷尬....
呢D野...都係睇AV....或者幻想下好啦....
吾係話你咩:smile_13:
9哥都餵到你飽飽啦,使咩3P:smile_30:

引用:
原帖由 agaric 於 2010-10-31 08:03 PM 發表 查看引用來源
AV 好多女仔都會暗地裡房入面睇架啦,要保持形象嘛!其實好多女仔內心不知幾渴,晚晚幻想自慰滿足自已咋
晚晚幻想自慰自己.......要晚晚呀??都幾"渴"喎............keke:smile_38:
講笑姐......不過,AV真係宜家普遍左好多....好多女仔都唔介意認自己有睇過.......
我覺得係一件好事..........:smile_13: :smile_30:

引用:
原帖由 agaric 於 2010-10-31 08:03 PM 發表 查看引用來源
AV 好多女仔都會暗地裡房入面睇架啦,要保持形象嘛!其實好多女仔內心不知幾渴,晚晚幻想自慰滿足自已咋
我以前都估吾到女仔都會睇。。。
因為女仔搵個男友就sweet sweet使咩av咁Dry:smile_13:

有時就算有男友,真做同幻想既滿足係完全唔同

引用:
原帖由 agaric 於 2010-10-31 08:21 PM 發表 查看引用來源
有時就算有男友,真做同幻想既滿足係完全唔同
咁要睇你幻想咩啦:smile_o04:
有時我都覺講下惗下衰野都幾好

Good story.

Irrealistic story but full of imagination & psychological satisfaction for men.

可能好快有下文!期待!

引用:
原帖由 rahxephon 於 2010-10-31 08:05 PM 發表 查看引用來源

吾係話你咩:smile_13:
9哥都餵到你飽飽啦,使咩3P:smile_30:
我知狗狗餵得我飽飽~~~:smile_47: :smile_47:
咁都可以諗下掛...:')
諗下冇罪掛...我同狗狗都唔會俾對方咁做架~!!

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

十卜,十卜非常正!但三個人玩乜玩到三個訓呀?訓之前或訓到覺得後面卜緊時,有冇幻想同佢哋3p?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆