上一頁下一頁
發新話題

不經不覺 係大陸玩左十幾年

收藏  |  訂閱
48  7.1k

引用:
原帖由 印度凸警 於 2010-10-18 12:01 PM 發表 查看引用來源
以前好多人都係由深圳二線開始第一次
我都係........:smile_47:
沙咀就真係經典,
有幾次見過鬼佬都係巷仔串插睇女。
我見過史sir 揀女上樓添

I started to go north to call chick around 1996.... over 14 years.

sign... already an old man

師弟 , 我 86 年已經去大陸玩       24 年前

小弟都好懷念....:smile_o05:

引用:
原帖由 大陸蝗虫為患 於 2010-10-18 11:05 PM 發表 查看引用來源

師弟 , 我 86 年已經去大陸玩       24 年前
嘩! 86年 我仲讀初中 0.0

諗番起 沙咀.....真係幾好玩架果時!
果陣比港紙..... d女不知幾開心
一千 差不多等如人仔千二了
依家.....換一千人仔....掉番轉頭要嘔突 >.<

回憶唔係少....只係寫唔到咁多
係梓木頭果陣.....我同個老友
一人包一條女 我老友就真係慘
佢都算幾靚仔....果陣都係28歲

一個週末 上到去...佢間屋咩都無哂
要賠番比個業主 條女賣哂d野著草
我玩厭左條女....條女...居然拿積蓄
開舖頭....好認真咁經營生意
最後我唯有....不辭而別
佢有我香港地址...寄左封信比我
我睇完....都好想喊....但無奈...
果陣唔想比一個女人咁快綁住
仲有始終佢曾做小姐.... 親人點都會問
點樣識個咁索大陸妹....
工作上...d上司和同事會點睇你....

果個年代...廿幾三十歲香港人娶個大陸女仔
仲要係外省.... 唉 唔識點講...
如果果陣四十幾  有穏定事業 有個錢既
娶個靚靚既外省妹...人地咪話你標個尾會囉

其實我都好慶幸 係男人最強既時期
玩過咁多索女 依家我已經收心養性
問唔中睇下呢個版 d師兄師弟既分享
你問我仲會唔會北上玩女....
基於現在...我已是人地既波士...
事業前途....定係燈紅酒綠既夜生活
我唔再可以好似以前咁...
話知佢...玩左先啦咁既態度了

多謝各位收看咁長既回顧  ^ ^

仲有始終佢曾做小姐.... 親人點都會問
點樣識個咁索大陸妹....
工作上...d上司和同事會點睇你....

i don't care

live with myself not by other

我上去玩個時人仔對港幣係(¥118=hkd100)...係幾耐?我都唔記得了:smile_41:

引用:
原帖由 咬我食呀 於 2010-10-19 01:03 AM 發表

嘩! 86年 我仲讀初中 0.0

諗番起 沙咀.....真係幾好玩架果時!
果陣比港紙..... d女不知幾開心
一千 差不多等如人仔千二了
依家.....換一千人仔....掉番轉頭要嘔突 >.<

回憶唔係少....只係寫唔到咁多
...
我 84 年出尼做野 , 86 識到 D 損友同事 帶我上去   :smile_o05:

回覆 1# 的帖子

同期跟你差唔多,當時廣開、新都會 、三正在最好玩,晚上行街食飯都比較安心,常平當時也未入流,D錢更好使不再話下。現在間唔中都出來玩下,我早幾個月想懷念下去了廣開,真是不磡回首,設施感覺很舊,ktv 也改了一半disco. 己不復當年勇。

引用:
原帖由 小飛俠80 於 2010-10-18 03:45 AM 發表 查看引用來源
師兄我同你個時間差唔多
但我好少去深圳以外,2or3線嗰邊:smile_13:
你嘅回顧亦讓我想起當年沙咀的繁華盛世
多謝ching分享
++

沙咀的繁華盛世係94年左右

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆