疲累死

收藏  |  訂閱
38  6.6k

引用:
原帖由 CPCAZMT 於 2010-10-9 01:59 AM 發表 查看引用來源
青山d姑娘叫你返去兼食藥:smile_38:
:smile_27: :smile_27: :smile_27: :smile_27: :smile_27: :smile_27: :smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 123wind 於 2010-10-9 09:55 AM 發表 查看引用來源
咁勁post D女相片比大家睇睇:smile_38:
你第一日睇我報告呀..又叫睇相

引用:
原帖由 EBYF 於 2010-10-9 12:46 PM 發表 查看引用來源
真系要陰敬你至得
多謝你陰巠𣎴過我的還用得:smile_34: 哈哈

發出來,你肯出,我去接

引用:
原帖由 wctong08 於 2010-10-8 12:20 PM 發表 查看引用來源
1個星期要屌2..3件QQ...累死我啦..係腰酸酸地..吾過要食補藥補返..年紀大吾到你吾認...有边位C兄幫個忙..扣甘DQQ女去..吾好比機会她們勾我好嗎?....甘就公德無量..thank  U
錯字百出,進修一下你的中文字啦!!
整天在發白日夢,逃避現實 ~ 真可憐!!

肯定係QQ支啦

回覆 1# 的帖子

Let me help you to settle your wife.

又一個 溝吾到QQ妹的 人患 左茫想症的  香港 戇男 !

引用:
原帖由 wctong08 於 2010-10-9 02:37 PM 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 123wind 於 2010-10-9 09:55 AM 發表 查看引用來源
咁勁post D女相片比大家睇睇:smile_38:
你第一日睇我報告呀..又叫睇相 [/quote]
個個都要一定要追看你的報告嗎?
你只是二星級會員咋!

呢到...以前就幾旺..至從換左版主..佢中意就delete..仲扣你分...搞到無人發表報告..我吾出就買小見小..

前往最後回覆