上一頁下一頁
發新話題

屎彈之橫瀝報告

收藏  |  訂閱
69  11.5k

多謝無相包膠

引用:
原帖由 leesf678 於 2010-9-19 09:55 PM 發表 查看引用來源
橫瀝有火車到咩??

最近要在常平下車
橫瀝係有火車站
係V Club 後面...

http://zh.wikipedia.org/zh-tw/%E6%A9%AB%E7%80%9D%E7%AB%99

佢串你 ,叫佢吹爆佢麻  :smile_o02:

350-400 係咪過夜(第二日9點或12點走果種?)收費,ching 可否pm 地址?

引用:
原帖由 cacasnsn 於 2010-9-20 02:28 AM 發表 查看引用來源
350-400 係咪過夜(第二日9點或12點走果種?)收費,ching 可否pm 地址?
洗鬼地址咩 , 一落火車搵架白牌 ,同佢講 "橫力 "佢知咩事架啦
同埋題你一句,小心唔好落車閒女 ,唔係好大擭

引用:
原帖由 屎彈 於 2010-9-19 08:39 PM 發表 查看引用來源

我平時都有睇, :smile_46: 檢查愛知, 唐尿病,高血壓, 蛋固純過高, :smile_o01: 叫醫生開埋偉哥, 開阿公. :smile_29:
寶福買定地啦, 又開阿公啦! :smile_14::smile_14::smile_14:

睇住爆血管:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 屎彈 於 2010-9-19 08:28 PM 發表 查看引用來源

$350-$400,:smile_o01: 不過我同g婆講假, 可以慳返$50, :smile_34: 留返$20食面, $30比囡囡. :smile_35:
咁慳鍵, 留番D錢返大陸開農場養雞???? :smile_41::smile_41::smile_41:

引用:
原帖由 秋前算賬 於 2010-9-20 02:47 AM 發表 查看引用來源
睇住爆血管:smile_30: :smile_30: :smile_30:
屌! D儍西黎架! 正一能港燦... :smile_45::smile_45::smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆