上一頁下一頁
發新話題

CP會尾SN簡短包膠

收藏  |  訂閱
78  6.5k

引用:
原帖由 new_start 於 2010-9-17 10:32 AM 發表 查看引用來源

昨晚都係得廿個人倒,都唔係好得。無你地d號碼。最後選左個重慶的,服務真係麻麻

new兄...我first choose都矛返?我琴日先同佢傾完電話喎....佢重問我幾時再上去....:smile_o08:
你係咪唔係成日去呀...濕鳩經理會收收埋埋架...有冇搵eric...有冇話係我fd呀:smile_o10:

引用:
原帖由 常平葉問 於 2010-9-17 10:38 AM 發表 查看引用來源
回覆#15
我記得囡囡講過係來自湖北
名好似講過但唔係好記得

其實禾到衣家都唔豬狗狗老家冰到...:smile_o08:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-17 10:38 AM 發表 查看引用來源

new兄...我first choose都矛返?我琴日先同佢傾完電話喎....佢重問我幾時再上去....:smile_o08:
你係咪唔係成日去呀...濕鳩經理會收收埋埋架...有冇搵eric...有冇話係我fd呀:smile_o10:
就係講左...所以冇房冇女冇熱水:'):')

引用:
原帖由 pronto 於 2010-9-17 10:40 AM 發表 查看引用來源

就係講左...所以冇房冇女冇熱水:'):')
我次次去都大房大把女大把水喎(條女):smile_o05:

引用:
原帖由 pronto 於 2010-9-17 10:37 AM 發表 查看引用來源

入門第一課.....二字拑陽馬:smile_47::smile_47:
:smile_44: 二字拑陽馬係洪家拳架~~

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-9-17 10:42 AM 發表 查看引用來源

是旦啦...理得你天馬流星拳:smile_o06:

回覆#23
咁大鑊冇熱水,冲涼果陣咪鳩都縮埋,咁水中簫可以一冷一熱

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-9-17 10:42 AM 發表 查看引用來源

禾讀得書小....尼唔好呃我:smile_45::smile_45:

http://www.koonchung.com/p_lm_lecture.html

引用:
原帖由 常平葉問 於 2010-9-17 10:44 AM 發表 查看引用來源
回覆#23
咁大鑊冇熱水,冲涼果陣咪鳩都縮埋,咁水中簫可以一冷一熱

問兄幾時我地一齊上去加埋挑戰10個呀~我要2個...你要8個...有冇問題:smile_o01:

引用:
原帖由 pronto 於 2010-9-17 10:45 AM 發表 查看引用來源

禾讀得書小....尼唔好呃我:smile_45::smile_45:

http://www.koonchung.com/p_lm_lecture.html
你老尾係d台拋書包?你想死?:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆