上一頁下一頁
發新話題

諗左好耐..想搵人幫下我.....

收藏  |  訂閱
40  3.1k

回覆 5# 的帖子

我知....但係我想去搵佢....

回覆 19# 的帖子

聽講好貴wor....
得唔得嫁.....
安唔安全啊

引用:
原帖由 官仔骨骨 於 2010-9-2 10:35 PM 發表 查看引用來源
樓主唔係想搵人幫,係想有人附和下你壯壯膽,o羊係唔去唔得?去意已決仲問乜膠!

算係掛...不過我都想知

引用:
原帖由 on0126 於 2010-9-2 10:41 PM 發表 查看引用來源
上酒店要登記!只怕服務員報串!舉報有獎!你又吾係去開果酒店、係會有危險:smile_40:
係咪真嫁....我去寶利來國際大酒店...得唔得嫁???

引用:
原帖由 airhas 於 2010-9-2 11:48 PM 發表 查看引用來源
五使怕,只要你真系識個女仔就無問題,但系要帶多D錢。
係無問題掛......點解要帶多d啊....甘帶幾多啊

引用:
原帖由 bryan2008hk 於 2010-9-3 01:29 AM 發表 查看引用來源
5星級酒店應該冇事,如果你咁驚,你可以先Check in,之後再約條女喺loby等,趁人多果時上房囉。

但我覺得如果真係5星級酒店就唔驚,最怕係,你講嘅所謂5星級酒店,其實係啲客棧,咁就唔敢包啦。 ...
甘寶利來算唔算5星啊....我去一晚咋....一齊去check in得唔得嫁...

你去意已決,就祝好運~

when you know the girls and both of you can provide details of the other party. it is not offense the law.

if it is a deal and you have to pay. then you need to apply 15 days holiday

男女朋友開房OK喎, 叫得出大家個名, 有正當職業,
知道女仔住址, 冇問題喎.....

引用:
原帖由 BBkwainl 於 2010-9-2 10:05 PM 發表 查看引用來源
本人識左個女仔....住係上面既...
我想下個星期去搵佢....但係我係第一次去深圳..
又預約左一間大酒店...想住一晚[同個女仔]...但係又知道依家上面打緊風..
甘樣會唔會有事嫁.....間酒店係5星級既.....
希望各位 ...
請問個女仔是否有正當職業:smile_41: ,如果係,我建議你倆一齊登記
你book嗰間 寶利來幾多錢一晚:smile_41: (我响d大6酒店網揾唔到:smile_13: )

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆