上一頁下一頁
發新話題

餓時...有一個好朋友真好.

收藏  |  訂閱
136  52.8k

引用:
原帖由 kit0215kit 於 2010-8-22 10:18 PM 發表 查看引用來源
你個超級無敵大淫娃啇,又偷食         
餓呀ma...你餓都會搵食啦...

餓...Call我啦......

引用:
原帖由 applefcy 於 2010-8-22 07:29 PM 發表 查看引用來源
呢排bf成日都需要飛美國...攪到食極都唔飽...上周bf飛了美國成星期, 餓死啦....即時諗起好朋友隨時stand by..:smile_40: 半夜餓時祇要call好朋友, 外賣好快會到...真係好!    尋晚無啦啦又痕痕地, 就即管試打比朋 ...
妳洗吾洗識多一個依D朋友仔呀:smile_o10:

引用:
原帖由 applefcy 於 22-8-2010 19:29 發表 查看引用來源
呢排bf成日都需要飛美國...攪到食極都唔飽...上周bf飛了美國成星期, 餓死啦....即時諗起好朋友隨時stand by..:smile_40: 半夜餓時祇要call好朋友, 外賣好快會到...真係好! 尋晚無啦啦又痕痕地, 就即管試打比朋 ...
我都係送外賣架~覇

引用:
原帖由 applefcy 於 2010-8-22 22:26 發表 查看引用來源
餓呀ma...你餓都會搵食啦...
你一講完,
呢度多左幾多外賣仔~~~:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 三先生 於 2010-8-22 10:52 PM 發表 查看引用來源

你一講完,
呢度多左幾多外賣仔~~~:smile_30: :smile_30:
好多送外賣既PM我啦...:smile_35:

引用:
原帖由 applefcy 於 2010-8-22 23:06 發表 查看引用來源
而家D外賣好進取ga~~~:smile_30:
你咁出Post,
搞到我都想PM張外賣紙俾你ar~~~:smile_30:

引用:
原帖由 applefcy 於 2010-8-22 11:06 PM 發表 查看引用來源
我又pm吓妳先:smile_o01:

引用:
原帖由 三先生 於 2010-8-22 11:09 PM 發表 查看引用來源

而家D外賣好進取ga~~~:smile_30:
你咁出Post,
搞到我都想PM張外賣紙俾你ar~~~:smile_30:
你邊間茶餐廳架...:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:

好朋友難求,幫到手,口,狗嘅更難得!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆