露天溫泉之旅

收藏  |  訂閱
27  17.4k

引用:
原帖由 iov1127 於 2010-8-17 06:26 PM 發表 查看引用來源
件間酒店令唔令??幾錢度?:smile_41:
間酒店有2 part,一新一舊,我住新嗰度係日式房,有tatami床,好新好正,我上綱book大概HKD$700,任浸,連早晚兩餐&珠海市接送.

引用:
原帖由 kaikaili2007 於 2010-8-17 08:50 PM 發表 查看引用來源
有人行來行去?水𣎴知有無過濾
係,因為付近係有間雜物房,點解我知因為我扑扑下發現唔夠TISSUE,出左去問員工,所以知.
有無過濾就天知啦.....:smile_14:

Thanks for sharing.

引用:
原帖由 cmhui 於 2010-8-16 07:49 PM 發表 查看引用來源
睇過咁多位C兄C姐既刺激經歷,我都POST下先.
話說6月初我同老婆去左珠海衘溫泉玩,去到登記完房上房之際,佢地話做緊個PROMOTION,大獎係獨立露天溫泉房2小時,我心諗呢次正啦,有得玩,於是就立即去"開房",房內有個 ...
張相係個浴池實景,裡面嗰個當然係我老婆.

vey nice job

哇,我都想同我honey去玩下,不過做完要用火酒沖涼先得
:smile_o05:

uote]原帖由 海砵男 於 2010-8-17 02:46 PM 發表 查看引用來源

預左係入面扑野 , 小心比人偷拍 .到時上晒大陸網就唔好啦  ! 而且你老婆話帶DOM點解你又唔聽佢講呢 ! :smile_39: [/quote]

我己經在網上睇過啦!!

哈哈哈

:smile_44: :smile_44: :smile_44: :smile_40: :smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 Dupplo 於 2010-8-23 03:05 PM 發表 查看引用來源
uote]原帖由 海砵男 於 2010-8-17 02:46 PM 發表 查看引用來源

預左係入面扑野 , 小心比人偷拍 .到時上晒大陸網就唔好啦  ! 而且你老婆話帶DOM點解你又唔聽佢講呢 ! :sm ...
真係?比條link我睇下係咪我先....

前往最後回覆