上一頁下一頁
發新話題

剛旅完行回來 (無咩 sex)

收藏  |  訂閱
237  28.0k

引用:
原帖由 bcm 於 2010-8-11 05:01 PM 發表 查看引用來源

咁都唔引人入性~~~:smile_47:
喂,你成日話自己大比肥,一d都唔肥喎:smile_35: :smile_35:
下,好肥喎
可能係角度問題

大比真係好粗家

引用:
原帖由 mncy 於 2010-8-11 04:24 PM 發表 查看引用來源
剛剛果個星期去完泰國,果度幾好玩家,shopping 買左唔少野,hee hee :smile_o13:

其實都無咩特別,老問題-->好難濕 依然存在,真係無咩辦法
今次旅行只係帶左個震蛋去,發覺其實放係妹妹度一路震一路做都幾舒服 ...
嘩 ~~~
靚相, 一定支持啦

粗咁都叫粗!粗都好架,扣實啲無咁易”sir”出嚟,哈哈!

引用:
原帖由 wonghms 於 2010-8-11 05:17 PM 發表 查看引用來源
support you a anymore photo? want to c more of you la
無喇,自摸影左幾張唔同角度,不過其他都影得唔好睇

引用:
原帖由 7eleve 於 2010-8-11 06:11 PM 發表 查看引用來源
u know thai ppl dun like gals dressing sexy
its against their religion
呢個真係唔知喎 :smile_o04:

係度自摸 (羅住個震蛋)
佢即時放低d 野食羅部相機影
最後少不免都大戰一輪既
:smile_30:
當然食你呢d柔物好過d食物lol

引用:
原帖由 mncy 於 2010-8-11 07:09 PM 發表 查看引用來源

Thx Thx :smile_o05:
好開心呀你地~~~

引用:
原帖由 mncy 於 2010-8-11 04:24 PM 發表 查看引用來源
剛剛果個星期去完泰國,果度幾好玩家,shopping 買左唔少野,hee hee :smile_o13:

其實都無咩特別,老問題-->好難濕 依然存在,真係無咩辦法
今次旅行只係帶左個震蛋去,發覺其實放係妹妹度一路震一路做都幾舒服 ...
Great
Great
More V photo please

引用:
原帖由 mncy 於 2010-8-11 07:09 PM 發表 查看引用來源

你又自摸下羅 XDDDDDD
:smile_o01:
我想摸你多d,你最後一張相實在太正啦,我認同b豬講法,你隻大脾一d都唔肥,:smile_o06:

你呢d叫肥我呢d叫咩:smile_o08::smile_o01:

support support

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆