上一頁下一頁
發新話題

公開 KO 查房方法

收藏  |  訂閱
49  12.7k

引用:
原帖由 午夜狙擊手 於 2010-8-9 09:55 PM 發表
唔好比人話吹水 , 馬上打電話比朋友查證 .
1 ) 身無分文係形容詞 , 表示佢無錢去玩 ,
2 ) 食消夜唔須要好多錢 , 30元都可以
3 ) 燶西一名 , 所住亦係 3 星酒店
4 ) 係事後與前堂職員吹水交流得知事件全部過 ...
原黎你系未知嘅情況下出包膠嘅:smile_39:

哦哦...支持支持..

:smile_o12: :smile_o12: :smile_o08: :smile_o12:

thanks for sharing

公開 KO 查房10年前方法

引用:
原帖由 午夜狙擊手 於 2010-8-9 09:55 PM 發表
唔好比人話吹水 , 馬上打電話比朋友查證 .
1 ) 身無分文係形容詞 , 表示佢無錢去玩 ,
2 ) 食消夜唔須要好多錢 , 30元都可以
3 ) 燶西一名 , 所住亦係 3 星酒店
4 ) 係事後與前堂職員吹水交流得知事件全部過 ...
不如叫你朋友親身上嚟出報告啦:smile_38:

唔駛麻煩你左轉右轉槓辛苦喎:smile_38: :smile_42:

真係慘,出份報告大家警惕下都比人疾頭疾勢,但佢地又唔出報告喎,日日係度24小時On call 疾人 .....

唔怪得咁多人都只係回"Thanks for Sharing ..."

Last but not least ...... 多謝狙擊手兄警示,一槍打出查房內幕,同時打出一班"76" ....:smile_30:

無錢都係一種福氣~~:smile_41:

咁祝樓主窮足七世啦!!:smile_38:

引用:
原帖由 午夜狙擊手 於 2010-8-9 07:15 PM 發表 查看引用來源
原來 KO 查房是先派員走後樓梯上樓的 , 一層樓站一個 KO 監察 , 以防有人走鬼 . 再等在前堂收入住名單之 KO 上來一同做野 .
總之一查就一定無走漏 .

上星期有老友在淡水目睹全部過程 , 佢上去做野以及身無分文  ...
又係聽人講:smile_45:

引用:
原帖由 午夜狙擊手 於 2010-8-9 07:15 PM 發表 查看引用來源
原來 KO 查房是先派員走後樓梯上樓的 , 一層樓站一個 KO 監察 , 以防有人走鬼 . 再等在前堂收入住名單之 KO 上來一同做野 .
總之一查就一定無走漏 .

上星期有老友在淡水目睹全部過程 ,   ...
住客喺房間(通常訓教或做緊嘢)點會發現有公安, 公安駛唔駛攪咁多花腎, 作故仔都作得合情合理吖:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆