上一頁下一頁
發新話題

對面樓裸體少婦...updated @P.2

收藏  |  訂閱
71  70.5k

比你影到 耶

引用:
原帖由 singgame2 於 2010-8-4 00:36 發表 查看引用來源
其實以下事件不是什麼情色文學,只是本人一點問題和遭遇.如有違規請移除本帖

幾個月前發現可對面樓大約10米有一個30幾歲大陸少婦,正常大陸少婦,少胖有肉地,長腿,長黑發,有一個老公一個仔.因為近期天氣炎熱,街上少 ...
支持支持:smile_o01:

佩服:smile_o12:

That's good~~~~~~~~

more photos please :smile_38:

n年前我係酒樓宿舍都看過甘既情況,好正

WA...小心畀人拉wor

上會港到我對面有個鐘意着底褲走來定去少婦, 我上網買左個勁D ka 望遠鏡, 我發現到上帝做男人的愉快

我用左個勁D ka望遠鏡, 娃!? 一望…我直情睇到佢條棉底褲ka 毛粒. 佢隻腳ka 皮膚, 細文同血管, 我宜家先知道咩野係高清…真係正到仆街!? 當然我有左隻千里眼又點會浪費靜係用佢身上…我用左果個望遠鏡周圍望一望…忽然間我見到一個三十歲左右老師樣子ka女人坐係道睇下電視. http://img825.imageshack.us/img825/5448/25065539.jpg
本來一切好正常, 但一到廣告時間, 佢忽然起身同wo低身好順手同自然今除左佢件小背心.( 我當課心跳加速, 心想仆街拍戲吓) 我開心都來唔切, 佢又係順手今身手到佢果背道.. 拍一聲今除ma果bar 娃!! 兩粒淺啡色lin彈曬出la. (當時我直情想跳出果窗道…) 除完之後佢坐反落sofa到, 睇下電視, 齊下衫.. 大約過左15分鐘..佢起身走咗, 我想” 頂” 無啦.. 我未得呀>>又忽然間佢響廚房出現.. 因為廚房ka光線比較强,佢身形線條加明顯.. 我嗱嗱聲,加快速度ko我自己先…因為我唔知佢幾時會走…就係這份希望,偷窺, 失落使我糾加high.. 又因為佢真係好Xfit好X正.. 我日日定時定候等開場, 睇一睇又硬到仆街,又要日日找五姑娘…
我想問各師兄師姐: 我係唔係好變態? 我係唔係有病? 我應該點做?

你住邊頭啊,下次約埋一齊窺啊:loveliness:

你住邊頭啊,下次約埋一齊窺啊

引用:
原帖由 singgame2 於 2010-8-7 12:33 AM 發表 查看引用來源
上會港到我對面有個鐘意着底褲走來定去少婦, 我上網買左個勁D ka 望遠鏡, 我發現到上帝做男人的愉快

我用左個勁D ka望遠鏡, 娃!? 一望…我直情睇到佢條棉底褲ka 毛粒. 佢隻腳ka 皮膚, 細文同血管, 我宜家先 ...
你就正la日日有野'目及':smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆