上一頁下一頁
發新話題

請問包女通常係先付一個月上期定係月尾找數?

收藏  |  訂閱
56  4.3k

引用:
原帖由 基本神棍 於 2010-7-13 10:37 PM 發表 查看引用來源
好似要填張app先架:smile_04:
還要等抽籤決定, 跟隨是,只收銀行本票,,,,,那樣你就成為"小股東"啦:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:

believe in god and you will be saved,   but believe in her i don't know!

CHING有錢嘅叫做包,無錢嘅叫做供!如果連一個月上期都比唔起,又可必開始呢?

引用:
原帖由 haecohaeco 於 2010-7-13 10:44 PM 發表
搵陳,李,張律師事務所做張臨時合約,
再同囡囡一齊開個商業户口,跟著去公
証行做見証,咁就完成包女手續:smile_38:
仲未完,最終由雙方父母、三姑六審噏頭先得

引用:
原帖由 阿水. 於 2010-7-13 09:56 PM 發表 查看引用來源
先付款會唔會走佬架?:smile_41:
買條狗鍊鎖住佢!

大佬呀, 你有水包女,問我地把輪咩?

一個月按金,一個月上期去公安局做公証就掂:smile_o12:

引用:
原帖由 官仔骨骨 於 2010-7-14 12:52 AM 發表
包黎替死o羊!比得你包亦可比第個包,集體供股呀!

咁都有分大小股東架麻~~`:smile_30:

引用:
原帖由 阿水. 於 2010-7-14 01:01 AM 發表
咁D中坑咪好on9?:smile_41:
又唔係喎, 中坑唔包邊有女玩先, 貪寄夠令仔咩~~~:smile_45:

引用:
原帖由 leon9188 於 2010-7-14 04:10 AM 發表

買條狗鍊鎖住佢!
玩SM要加錢呀!!!!:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆