上一頁下一頁
發新話題

給我無情的一把掌湖北美女(有相)

收藏  |  訂閱
133  35.1k

引用:
原帖由 藍敵 於 2010-7-13 06:21 PM 發表

腦袋全是水.......:smile_55:

?t=1279016442
你平時槓鍾意寫字

好心你就教下企啦  WILSON

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-7-13 06:35 PM 發表 查看引用來源

你平時槓鍾意寫字

好心你就教下企啦  WILSON
引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-7-13 06:15 PM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=258108181&ptid=12634453][/url]

教極都唔識:smile_o04: :smile_o06:
冰條矛利貢講.....:smile_o10:
仲教乜Q.....

WILSON最後尾漂下漂下.....唔見左.........:smile_o06:

WILSON~WILSON~~WILSON:smile_o03:

引用:
原帖由 藍敵 於 2010-7-13 06:38 PM 發表

冰條矛利貢講.....:smile_o10:
仲教乜Q.....

WILSON最後尾漂下漂下.....唔見左.........:smile_o06:

WILSON~WILSON~~WILSON:smile_o03:
執返架 .....北過漏晒氣咋:') :') ....巧似樓主而家個身情

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-7-13 06:40 PM 發表 查看引用來源

執返架 .....北過漏晒氣咋:') :') ....巧似樓主而家個身情
執番咩:smile_o10:....最後尾出海喎.....

引用:
原帖由 藍敵 於 2010-7-13 06:45 PM 發表

執番咩:smile_o10:....最後尾出海喎.....
最後尾上船前......放返企响島上面呀

仲未得
引用:
原帖由 denilson622 於 2010-7-13 05:50 PM 發表
在研究貼圖中......勿插

ching , 耍等到幾時呀 ?? :smile_29:

nice postt.. shit s

等緊你d相相~~快馬~~

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-7-13 06:48 PM 發表 查看引用來源

最後尾上船前......放返企响島上面呀

仲未得

主角在墜毀的貨機所漂流出的貨物中撿到一顆威爾森牌的排球,替其取名為「威爾森」(Wilson theVolleyball),
把它當作是荒島漂流歲月中唯一的伴侶,與它交談、傾訴。
威爾森在主角駕著木筏逃出孤島時意外落水漂遠,主角曾一度下水搶救但徒勞無功,
其傷心欲絕大喊「Wilson」之名的畫面,成為該片著名的片段之一

:smile_o10:執唔番喎.....

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-7-13 06:17 PM

3000蚊 ~ 5Q 呀......唔得:smile_o10: :smile_o01: :smile_o03:
有相睇啦,唔好再寸我好唔好

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆