上一頁下一頁
發新話題

大陸援交妹, 食過返尋味 -- 性病續集篇

收藏  |  訂閱
91  23.5k

謝謝C兄分享, 支持詳盡精彩報告 !

thanks for sharing

引用:
原帖由 藍敵 於 2010-7-13 05:01 PM 發表 查看引用來源

囡囡貢快坐哂喺度等....:smile_40:
禾覺得去K場其中一項最好玩既就係等媽咪帶囡入黎比我地睇喎...:smile_o01:
因為d 囡係d fd 搵返黎, 係qq 到識下, 左搭右搭咁搭返黎, 變左好似一班fd 去玩咁囉

勝在唔使被人抽佣, 同埋d 囡又真係無咁重雞味

引用:
原帖由 68888886 於 2010-7-13 02:20 PM 發表

梗係無啦:smile_o01:
槓攬決德:smile_53:

引用:
原帖由 藍敵 於 2010-7-13 05:01 PM 發表

禾覺得去K場其中一項最好玩既就係等媽咪帶囡入黎比我地睇喎...:smile_o01:
最好玩唔係....媽咪靚過 D 囡囡咩:smile_53: :smile_04:

引用:
原帖由 68888886 於 2010-7-13 05:13 PM 發表 查看引用來源

因為d 囡係d fd 搵返黎, 係qq 到識下, 左搭右搭咁搭返黎, 變左好似一班fd 去玩咁囉

勝在唔使被人抽佣, 同埋d 囡又真係無咁重雞味
貢米好重土味:smile_o14:

引用:
原帖由 藍敵 於 2010-7-13 05:01 PM 發表

我FD直頭有呢舖癮添啦, 唔睇成嗰鐘都唔揀女! :smile_04:

處女下海就無性病嘅咩????

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-7-13 05:26 PM 發表 查看引用來源

我FD直頭有呢舖癮添啦, 唔睇成嗰鐘都唔揀女! :smile_04:
我識得有個一晚行出行入十幾轉......場都轉兩三個....都搵唔到女啦
揀老婆過人世咁呀~~!!!

引用:
原帖由 不机 於 2010-7-13 05:24 PM 發表
貢米好重土味:smile_o14:
可能仲加 少少泥咪:smile_30: :smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆