上一頁下一頁
發新話題

$80條頸鍊+$5一枝花, 扑左一個處女(有相)

收藏  |  訂閱
124  37.3k

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-7-2 03:20 PM 發表 查看引用來源

:smile_38: :smile_30: :smile_30:
......唔巧楂個地字.......:smile_o04:

支持有相包膠 . . . . . :smile_34:

師兄.做人切忌趙完唱呀!
如果你中左人地計. 吃了虧而被人通街唱. 你既心情又如何?
如果你被人起底係尼度登你既相.又如何呢?
食左条女.分享. 多謝!但吾好登相. G就吾同,佢地明買明賣. 算做廣告. 正經女仔. 心靈上會有陰影.

留D陰德啦.

引用:
原帖由 常過大梅 於 2010-7-2 12:06 PM 發表 查看引用來源
~ 條女在龍崗;
~ 條女未夠20歲;
~ 條女到深圳半年多;
~ 條女唔係貪錢, 只係想有男人關心, 錫下佢;
~ 昨天扑佢, 佢怕醜到死, 邊反抗, 邊除光佢, 好有半強姦feel;

~ 在版, post出來, 結果被班自稱衛道之士嘈, ...
congratulations, support you.

邊有咁多豬你食呀:smile_30:

正常需要啊嗎!冇話咩厄哂小啊!
你食完人地做fd算啦!厄人地真感情我就唔撐你啊!

你唔好係度拖埋其他師兄落水,
北上救國有買有賣,好公道,冇拖冇欠,
你係度呃人感情屌完人仲要開埋人地全相上黎周圍唱,你呢d行為好下三流

ching 我好多年前都試過,雖然唔係處女,但條女好清純的,我解除曬佢D武裝後,條女無開口話唔好,但就有D反抗和個樣想哭咁,最後見到咁樣,細佬都軟咗無再進一步,之前同條女出去玩樂過幾次大家都好開心的,又因自己當是又有一條女的,所以最後無食過就無疾而終。

引用:
原帖由 常過大梅 於 2010-7-2 01:11 PM 發表

cannon兄, 明架啦。

我的宗旨係, d女一開始有過份的物質要求, 我會盡快閃。

話之你係環球小姐丫, 哼。

以前有件, 係呂晶晶的級數, 屌過佢六、七次後, 叫我俾9k佢救急, 結果扑埋佢最後一劑, 閃!
well done. 呢d 放長線 釣水魚呀.

恭喜師兄食到處野。:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆