上一頁下一頁
發新話題

男友唔想玩3P

收藏  |  訂閱
123  28.4k

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2010-6-7 01:36 AM 發表 查看引用來源

good way ,,~ girl~

唔好好似我地d麻甩仔咁.. 吓吓用呢d 藉口偷食~~ :smile_46:
:smile_30:
耶~迪迪好衰架~踢爆晒:smile_13:  :smile_30:

引用:
原帖由 hkcsl 於 2010-6-7 12:42 AM 發表 查看引用來源
早兩年同一個ex分手之後,曾經有一段時間玩得好din,連續好多次同一個sp玩3p或者4p,仲試過幾次join佢班fd玩過group sex,不過後來自己決心唔玩咁大,加上有同人拍返拖,所以都無點唸呢樣野,之後都換過兩個bf,不過 ...
妳唔係想佢插死你咩:smile_13:
佢一知妳偷食,妳咪原願望成真囉:smile_o11:

唔得冇免強...
有d人又真係接受唔到既...

咁你中意佢定係中意扑野架~~~
haha~~~

too bad....:smile_39:

食大左個胃...
一係就忍下, 一係... 調教一下佢:smile_04:

引用:
原帖由 hkcsl 於 2010-6-7 12:42 AM 發表 查看引用來源
早兩年同一個ex分手之後,曾經有一段時間玩得好din,連續好多次同一個sp玩3p或者4p,仲試過幾次join佢班fd玩過group sex,不過後來自己決心唔玩咁大,加上有同人拍返拖,所以都無點唸呢樣野,之後都換過兩個bf,不過 ...
你不如換bf 好 d...

引用:
佢有否唔會你試佢感情呀!!!

睇來妳好喜歡雙洞一齊插:smile_30:

引用:
先搵條女強姦佢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆