上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 13

收藏  |  訂閱
1.7k  38.7k

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-13 10:52 AM 發表 查看引用來源
大清早見#12舖光榮結業,我开左個沉船走鬼檔吹左一陣,但版主閂左我啦
你唔講真係唔知 :smile_30:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-13 11:02 AM 發表 查看引用來源
你一浦頭就整陣魷魚味出泥.......想典先大哥?
開口挾著鮑 :smile_30:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-13 10:54 AM 發表 查看引用來源
你d伙計都有水喎:smile_o01:
水呢D野他們有計既, 一個工人千幾蚊人工, 多D既兩三千, 佢地又買樓又買車, 背後搵水既野我都聽唔少, 有時成日問我有冇興趣, 不過搵還搵, 不要比我知攪到自己公司就OK :smile_o10:

引用:
原帖由 golftin 於 2010-4-13 10:59 AM 發表 查看引用來源

你指、、下面有水,有冇尤魚味呀?

尤魚味...想起有一次試過, 之後每次食烤尤魚都會想起 :smile_o03:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-4-13 11:09 AM 發表 查看引用來源

尤魚味...想起有一次試過, 之後每次食烤尤魚都會想起 :smile_o03:
去年尾有件惠州良家土產在九龍塘開餐,一室都係尤魚味,簡直想死咁濟,事隔兩月再來港添食心想上次嗅味只是隅然,今次她自備水果味套套,但兩味相混之後更為惡頂,此後我要潛水去也:smile_o16:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-4-13 11:09 AM 發表 查看引用來源

有個fd話尤魚味香呀,禾就想吐

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-4-13 11:07 AM 發表 查看引用來源

水呢D野他們有計既, 一個工人千幾蚊人工, 多D既兩三千, 佢地又買樓又買車, 背後搵水既野我都聽唔少, 有時成日問我有冇興趣, 不過搵還搵, 不要比我知攪到自己公司就OK :smile_o10:
佢地大小通吃,又仲意抄股,唔夠佢地撈呀

引用:
原帖由 golftin 於 2010-4-13 11:42 AM 發表 查看引用來源

有個fd話尤魚味香呀,禾就想吐

响菲律賓有個fd最仲意同G口交,仲係d女爆出泥

引用:

下次禾地去飲酒叫d尤魚屍送酒好嗎?:smile_o10:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-13 11:47 AM 發表 查看引用來源
下次禾地去飲酒叫d尤魚屍送酒好嗎?:smile_o10:
禾要加白(帶)汁。、、、、

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆