上一頁下一頁
發新話題

今日 Lunch去左SP屋企.....

收藏  |  訂閱
52  18.5k

飽哂喇.....返到公司仲有心機做嘢.....哈哈:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 愛不能愛 於 2010-3-23 09:44 PM 發表 查看引用來源

我LUNCH TIME 係1PM-2:15PM ~~~
我公司渣車去SP屋企五分鐘左右....來回都10分鐘
所以留0係佢家ge時間可以耐d~~~
近~~~??
五分鐘順利可以由深水埗出旺角!!!!!
:smile_o02: :smile_o02: :smile_o02: :smile_o02:

lunch時間都唔放過~
哈哈~
真係識食~

好趕下喎 !

nice report

引用:
原帖由 愛不能愛 於 2010-3-23 09:44 PM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=244853026&ptid=11813607][/url]

我LUNCH TIME 係1PM-2:15PM ~~~
我公司渣車去SP屋企五分鐘左右....來回都10分鐘
所以留0係佢家ge時間可以耐d~~~
咁近? 咁你要多 d 好好善用 lunch break 啦! 一邊食 sandwich,一邊 doggie 都仲得架~~~ :smile_o13:
引用:
原帖由 supersweet 於 2010-3-23 09:58 PM 發表 查看引用來源
飽哂喇.....返到公司仲有心機做嘢.....哈哈:smile_47: :smile_47:
仲會做得好爽手添呀~~~ :smile_30::smile_30::smile_30:

睇落好似幾正咁喎!!!

引用:
原帖由 愛不能愛 於 2010-3-23 04:13 PM 發表 查看引用來源
小妹第一次出Post,寫得吾好請見諒。。我個SP叫阿K,我地識左四年,佢住0係我公司附近,對上一次見已經係半年前,今日1pm佢過黎車我上去佢度,上到去佢煮麵,食完之後我地一齊入浴室沖身

&漱口,之後佢咩住我去Sofa,我烏低 ...
Do you have bf??

以前都試過用lunch時間去sp屋企,真係好趕架!

不過亦都係因為趕,所以更加刺激

聽完樓主咁講都有少少掛住上次lunch的劃面:smile_13: :smile_13: :smile_13:

好趕的一個lunch :smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆