上一頁下一頁
發新話題

男友愛咁玩2(的士篇後續~廁所篇完結)update part 2 on 24/03/10

收藏  |  訂閱
48  15.8k

下半場呢 :smile_53:

引用:
原帖由 sammi912cat 於 2010-3-19 01:54 AM 發表 查看引用來源

我地玩嘅户外地方又唔止toliet嘅...
仲有邊度o岩玩呀? 我都唔止架..
戲院, 公園, 後樓梯啦~

引用:
原帖由 ●○熊貓仔○● 於 2010-3-21 02:25 PM 發表 查看引用來源
下半場可能要睇你喇... 你張相太得啦~k

這個看來不錯啊!!真係非常感謝樓主無私之分享!

引用:
原帖由 bosco1005 於 2010-3-22 09:51 PM 發表

仲有邊度o岩玩呀? 我都唔止架..
戲院, 公園, 後樓梯啦~
後樓梯,天台,舖頭,bf嘅office,溫泉,更衣室....
日日唔係喺屋企大床一唔係就去酒店嘅話我諗我同bf會悶死...

引用:
原帖由 sammi912cat 於 2010-3-23 01:12 AM 發表 查看引用來源

後樓梯,天台,舖頭,bf嘅office,溫泉,更衣室....
日日唔係喺屋企大床一唔係就去酒店嘅話我諗我同bf會悶死...
WOW 天台,舖頭, 我office, 更衣室都試過呀! ! 溫泉就無播..
hehe 原來我同你玩埋唔少野都幾近!!夠刺激我都中意~~~!!!:smile_o05:
試過拉佢去後巷扑野... 按佢埋牆... 一路o係後面插佢一路話有D古惑仔經過見你隻西咁好插..
實衝埋黎輪你大米~~ 佢即刻一路俾我插, 一路出晒水... 好濕...搞到我都~haha 正:smile_o12:

thank you~~

good post 快d 打多d 妳地ge 故仔啦

引用:
原帖由 ●○熊貓仔○● 於 2010-3-21 02:25 PM 發表 查看引用來源
好耐無見 熊喵仔啦~~~~同bf去左邊度玩呀 ?

樓主 唔知介唔介意公開下自己的 身材 呢~~

我都試過 係e 館 睇show 果陣玩隔離 對 c 奶 :smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆