上一頁下一頁
發新話題

劫財劫色

收藏  |  訂閱
396  50.6k

回覆 1# 的帖子

好正斗~~~~
多謝分享~~~~
含番補數更係一流~~~~

引用:
原帖由 Vantofler 於 2010-3-12 12:11 PM 發表
好正斗~~~~
多謝分享~~~~
含番補數更係一流~~~~
thanks.. 大多數我係含左先...

因為一番屋企, 未沖涼.. 所以先無含.. :smile_o05:

引用:
原帖由 我愛B 於 2010-3-12 12:05 PM 發表
閂左門.. 點會有人報警呢... :smile_13::smile_13:
放得上網你都睇咗啦!

D值錢野係邊度.
震哂口咁講係房既closet.

笑左.........................:smile_30:

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2010-3-12 12:08 PM 發表
膠品十足, 咩意思先? :smile_o10:
畀人強姦都咁 High,咁主動?! :smile_40:

引用:
原帖由 小書僮 於 2010-3-12 12:18 PM 發表 查看引用來源

畀人強姦都咁 High,咁主動?!  :smile_40:
呢個年代好興強姦遊戲架,CHING.................:smile_42:

引用:
原帖由 kingsbar2006 於 2010-3-12 12:22 PM 發表

呢個年代好興強姦遊戲架,CHING.................:smile_42:
我覺得呢D係兩個人之間既情趣... :smile_o05:

引用:
原帖由 kingsbar2006 於 2010-3-12 12:22 PM 發表
我又睇唔到有邊隻字眼話玩強姦遊戲喎! :smile_41:

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2010-3-12 12:23 PM 發表 查看引用來源

我覺得呢D係兩個人之間既情趣... :smile_o05:
都係呀, 有時玩下特別野, 感情仲會好d.

引用:
原帖由 小書僮 於 2010-3-12 12:24 PM 發表

我又睇唔到有邊隻字眼話玩強姦遊戲喎! :smile_41:
咁你同你既性伴侶除哂衫, 戴哂套. 使唔使同佢講我地不如做愛....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆