上一頁下一頁
發新話題

女友要我內射,仲要保留在體內...........

收藏  |  訂閱
43  12.4k

恭喜樓主就快做爸爸!!!

膠到暈:smile_39:

成個幾月前既事la,佢M都黎過一次:smile_30:
多謝各位關心
不過自從上次之後,我零舍留意d女同事既氣味:smile_53:
真係聞唔出有咩喎
可能佢地冇中出或者做完有沖涼卦:smile_46:

引用:
原帖由 摸根大通 於 2010-3-7 01:15 PM 發表 查看引用來源
多謝各位關心
不過自從上次之後,我零舍留意d女同事既氣味:smile_53:
真係聞唔出有咩喎
老實講,M 到咁大陣味都聞唔到喇
可況只係精液

引用:
原帖由 摸根大通 於 2010-3-7 01:15 PM 發表 查看引用來源
多謝各位關心
真係聞唔出有咩喎
可能是你的鼻唔夠勁....

引用:
原帖由 愛.森美 於 2010-3-7 03:09 AM 發表 查看引用來源
無知:smile_o14:  
算喇!大家得啖笑囉。

引用:
原帖由 摸根大通 於 2010-3-6 23:45 發表 查看引用來源

唔係bo,呢樣野我都好似響d咩動物節目睇過wo,不過有得內射,我理得佢,我諗我條女都係冇個條友fu,先諗埋一邊啫
哈哈!!!咁你想做咩動物呢........係唔係有一隻新品種動物叫"腦殘":smile_o16:

引用:
原帖由 mncy 於 2010-3-7 01:24 PM 發表 查看引用來源

老實講,M 到咁大陣味都聞唔到喇
可況只係精液
呢句真架!血腥好容易聞得到,馬場裏面,有啲馬聞到甚至會出現第五隻腳,使佢哋精神緊張,所以香港啲賽馬會閹咗,否則影響競賽心情。:smile_44: :smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 持久男 於 2010-3-7 12:53 AM 發表 查看引用來源
你收工去接佢放工好過啦
我都係咁話,正正式式宣示主權,比起d乜鬼男人氣味實際好多。

引用:
原帖由 jumboleung 於 2010-3-7 01:30 PM 發表 查看引用來源
呢句真架!血腥好容易聞得到,馬場裏面,有啲馬聞到甚至會出現第五隻腳,使佢哋精神緊張,所以香港啲賽馬會閹咗,否則影響競賽心情。:smile_44: :smile_44: :smile_44:
係呀
我知女仔M 到動物有機會聞到
但我就真係未試過M到果下,有人聞到羅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆