上一頁下一頁
發新話題

人大了!!對性愛的睇法都開放了..@,@

收藏  |  訂閱
124  20.0k

有冇對像玩一夜情?

引用:
原帖由 囡囡豬 於 2010-3-3 03:22 AM 發表 查看引用來源
以前的我覺得玩一夜情的人係好Cheap"""

覺得玩友誼波好賤""""

但而加人大佐"""覺得依D都係好平常"""

我係個幾保守的人'''但我依加都有想玩一夜情的念頭""""

我都想穩個FD同我猜下友誼波""""
...
人一世物一世,我都想試吓,大家聯絡吓,睇睇有無感覺,PM我

結婚兩年就想偷情?!咸濕嘅我都冇妳咁快呀!記住最緊要各樣都要--安全!:smile_04:

引用:
原帖由 囡囡豬 於 2010-3-3 03:22 AM 發表 查看引用來源

...
人....無論男, 都有貪新忘舊, 貪新鮮既時侯, 所有既貪都係務求要令自己開開心心
不過最緊要玩得開心, 冇手尾跟, 無侮一生

引用:
原帖由 囡囡豬 於 2010-3-3 03:26 AM 發表 查看引用來源

我仲未有機會試"""只係有d想
試?我囉,包你濕晒!

的確, 人大左, 觀念都會隨之而改變

玩都要, 安全等一
決定時, 唔好令自己後悔

緊係要放D~~
各取所需JA AM~

引用:

...
如果你唔係新手 , 你一定比人PM爆你都有份 !係度大把人同你打友誼波 .
        你同你老公家陣玩前戲都悶既話 , 我建議你可以同你老公買D情趣小玩具返黎玩又可以睇住4仔黎玩 !

又可以買D特別版安全套玩又得 !
    如果都係唔得 , 係你出去打波之前唔好理你對手帶唔帶定 , 你自己都要拎定去防身 ! :smile_o01:

肉體上出賣 好過精神上出賣既。。。。。。!!!!!!!

引用:
原帖由 海砵男 於 2010-3-3 10:43 AM 發表 查看引用來源

如果你唔係新手 , 你一定比人PM爆你都有份 !係度大把人同你打友誼波 .
        你同你老公家陣玩前戲都悶既話 , 我建議你可以同你老公買D情趣小玩具返黎玩又可以睇住4仔黎玩 !

又可以買D特別版安全套玩又 ...
應該係專登開個 a/c 黎 post 吧
俾我我都唔會想人炸 pm 喇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆