上一頁下一頁
發新話題

我咁樣算唔算沉船

收藏  |  訂閱
61  4.9k

都行左咁耐啦~佢係咪真心你唔知既咩?:smile_o16:

引用:
原帖由 gtt270ps 於 2010-2-27 02:09 AM 發表 查看引用來源
都行左咁耐啦~佢係咪真心你唔知既咩?:smile_o16:
我知佢對我係真心,但唔知點解,我成日都覺得佢會係出面偷食,都唔明點解我會咁信佢唔過

引用:
原帖由 單吊一索男 於 2010-2-27 02:11 AM 發表 查看引用來源

我知佢對我係真心,但唔知點解,我成日都覺得佢會係出面偷食,都唔明點解我會咁信佢唔過
咁呢個係你既問題,眼不見為乾淨,睇開d啦:smile_o07:

引用:
原帖由 gtt270ps 於 2010-2-27 02:16 AM 發表 查看引用來源
咁呢個係你既問題,眼不見為乾淨,睇開d啦:smile_o07:
師兄咁你覺得佢會唔會做對唔住我既野?

引用:
原帖由 單吊一索男 於 2010-2-27 02:43 AM 發表 查看引用來源

師兄咁你覺得佢會唔會做對唔住我既野?
話信,你又唔開心;話唔信,你又唔會開心…咁你想我地點答你?

老兄,相處已一年,不妨繼續下去,搬去沙灣或在深圳租房子同居,日間返香港工作。適應一下大陸生活。如果是認真的,日後亦會在深圳居住,直至她批出單程證來港,否則在等待的五六年間,兩地相隔易生誤會分手收場。看過很多ching 故事,多的是出現信任危機,皆因ching 們大多不願在深圳與囡囡一起居住,沒錢供養囡囡生活。來深圳打工的外省妹妹,只為儲錢同找個歸宿,但遇人不淑居多,所以囡囡會問男友將來,存心吃喝玩樂上床的ching ,見勢必然撤退。

引用:
原帖由 單吊一索男 於 2010-2-27 02:11 AM 發表 查看引用來源

你同佢一齊後...............從來無出去玩過??????????????????????????????????

佢偷食............對你唔住..........???
你去玩............天經地義..........!!!!!???

引用:
原帖由 單吊一索男 於 2010-2-26 11:06 PM 發表 查看引用來源
一年前我同班FD去沙灣唱K,係個到識左件助理,跟住就同左佢拍拖同佢拍拖都差唔多有一年了,佢從來都冇洗過我錢,有時我係佢屋企一住就住成一,二個星期,D錢用晒了就用佢D錢,雖然我冇比過錢佢洗,但過時過節的時候我都會買D ...
同大陸女人結婚,基本上等於同佢成個家族結婚…日後佢老家有乜頭暈身興,供書教學全部都係你搞掂…C Hing 你最好諗清楚!

ching你真係要諗清楚囉,宜家就冇洗你?錢,到真係結完婚條女就跑?去,又話點點點,到時就煩死你。我個朋友就係咁~

>助理
咩助理呀?
寫字樓助理呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆