上一頁下一頁
發新話題

第一次做整車仔

收藏  |  訂閱
45  10.2k

好搞笑呀.. "波波馬沙廚":smile_o01:

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2010-2-25 23:59 發表

what 69??????
We imagination space in this forum.  Everyone can have their own defination in this, I am not horney person but I think imagination arouse me more then physical .... always went hard when I reading forum post.

暗喻寫作手法:smile_o12:

幾生動wo tks ching

原來做整車係咁好玩既。。。樓主呢個帖子既表達方式真係好活潑同有趣,支持。

引用:
原帖由 b1nal0ng 於 2010-2-25 11:07 PM 發表 查看引用來源
我同女友都好忙﹐成日吾得閒行埋。性生活開始交工課形式。

有日我地行街﹐可能反工比人少完﹐心情極差又岩岩染左個MK頭+同女友呻周街講粗口。比差人逗﹐重雙手扒牆 -- 搜身﹐真係黑到無人有。我又無帶D古怪野﹐但 ...
樓主今次  出post作風  相信都會有好多人跟住學 !

一個字  『正』

之後有冇用你條車匙插下個車匙口  ,  開下架車睇下 呀 !!

引用:
原帖由 b1nal0ng 於 2010-2-25 11:45 PM 發表 查看引用來源

人老喇﹐有時真係力不從心。整大半粒鐘係近年紀錄
半粒鐘已經唔錯.... 做返D Push Up, 撐過一格鐘~!!!:):smile_o01:

引用:
原帖由 b1nal0ng 於 2010-2-25 11:07 PM 發表 查看引用來源

有日我地行街﹐可能反工比人少完﹐心情極差又岩岩染左個MK頭+同女友呻周街講粗口。比差人逗﹐重雙手扒牆 -- 搜身﹐真係黑到無人有。我又無帶D古怪野﹐但 ...
我對整車唔太了解,但你幾有創意。:smile_13:

引用:

你叫雙手扒牆,分腿後推,包你唔水洗床單!:smile_45: :smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 7eleve 於 2010-2-26 01:48 發表
好重mk feel
但係夠地道
我中意
真係吾明﹐我都離開HK 20年﹐邊黎MK feel, 但係多謝讚賞。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆