上一頁下一頁
發新話題

揾3P的游戲~ (update #20, #121, #140, #166, #191, #236-7; prt 7.5: #288)

收藏  |  訂閱
397  107.2k

我真係對呢個post 好有興趣
原來上次催眠個post 係你
我一直都搵5番

引用:
原帖由 jumboleung 於 2010-2-7 01:54 PM 發表
我地呢啲草根,邊有咁高智慧呀?直接入正題喇!
我唔知其他人點揾到第三個人玩3P~
畢竟這些不是想要就有..
可是我和他是用了一個月去找的~
而這過程我是很回味的, 所以想打出來~

你慢慢等下啦~ :smile_o05:

我都想學下呢位外國人~~~~

引用:
原帖由 happy256 於 2010-2-7 02:23 PM 發表
唔通係1皇2后既3P?:smile_47: :smile_47:
當然啦~ 我已說過我對女有興趣過對男.... 要2個皇呢做mud?  :smile_o03:

引用:
原帖由 blue_rosey 於 2010-2-8 12:33 AM 發表 查看引用來源

當然啦~ 我已說過我對女有興趣過對男.... 要2個皇呢做mud?  :smile_o03:
我想問女同女有咩咁吸引~~~~:smile_42:

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-2-8 12:29 AM 發表
我真係對呢個post 好有興趣
原來上次催眠個post 係你
我一直都搵5番
送比你: http://www26.188channel.com/viewthread.php?tid=10449199&extra=&page=1

試過得要出post家哦~ :smile_o05:
我知后都有同另外一個SP試過,
第一次唔得, 因為他太緊張...
不過當我解釋過催眠系無可能另佢做佢唔想做家野之后,
佢放鬆左就OK...

引用:
原帖由 saratoosmall 於 2010-2-8 12:44 AM 發表

我想問女同女有咩咁吸引~~~~:smile_42:
應該系天生的, 好像gay一樣~

支持!:smile_38: :smile_38:

好勁抽呀~~~
其實人地對呢D野都有興趣ga~~~~
幾時叫佢過兩招比我~~~

引用:
原帖由 saratoosmall 於 2010-2-8 12:32 AM 發表
我都想學下呢位外國人~~~~
haha, i think you have to be a very balanced person...
要另甘多位女友唔妒忌真系唔容易~
而且最重要應該系佢一開始就攤開來說,so佢唔會比人覺得佢呃緊人....

香港女仔應該好難...文化唔同...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆