上一頁下一頁
發新話題

COPY手記....唱K飲酒以外節目,松山湖踩單車,再加會龍居食燒雞!

收藏  |  訂閱
48  3.2k

引用:
原帖由 希歐 於 2010-1-20 08:36 PM 發表 查看引用來源
匯龍居D燒雞的確唔錯~!可惜地點跟K場較遠~冇咩機會去用飯

我上去玩咁耐都只係去過一次
歐歐,你要唔要住五月瓜客房呀?要就而家講定,房間有限,貴多百幾蚊喎!

引用:
原帖由 COPYTOUR 於 2010-1-20 08:43 PM 發表 查看引用來源
歐歐,你要唔要住五月瓜客房呀?要就而家講定,房間有限,貴多百幾蚊喎!
COPY兄~您唔係幫我們訂開魚信的嗎?
何解今次轉去五月瓜?

引用:
原帖由 希歐 於 2010-1-20 08:49 PM 發表 查看引用來源

COPY兄~您唔係幫我們訂開魚信的嗎?
何解今次轉去五月瓜?
兩邊都得,花花有浴缸玩,有團友想訂!

引用:
原帖由 COPYTOUR 於 2010-1-20 20:17 發表
CHING,仲未翻到HK?等你呀!
我31號星期日到港.會打比你.應是2月5日既團.

引用:
原帖由 COPYTOUR 於 2010-1-20 08:58 PM 發表 查看引用來源
兩邊都得,花花有浴缸玩,有團友想訂!
咁我今次試下五月瓜啦~麻煩COPY幫我留一位?俾多多少錢?

引用:
原帖由 方偉賓 於 2010-1-20 01:42 PM 發表 查看引用來源
團長先生, 請問你中文程度有多少? 想問一下,你知不知什麼叫內地夜遊討論區呢?明眼人都看得出你在宣傳自已的夜遊團, 現在除了你的槍手寫所謂報告, 現在還加上你自己的事, 你真的當這裡是自己的網誌嗎?有理其他在此的人 ...
咁而家有d人下晝去sn玩, 又算唔算夜遊呢?

引用:
原帖由 希歐 於 2010-1-20 09:21 PM 發表 查看引用來源

咁我今次試下五月瓜啦~麻煩COPY幫我留一位?俾多多少錢?
PM左比你,版面唔講得幾錢架!:smile_38:

引用:
原帖由 COPYTOUR 於 2010-1-20 12:28 PM 發表
星期日同幾個老友,當然有男有女啦,去松山湖踩單車,咁系新港門口叫部十人車,都系開價60蚊,車程要半個鐘,要經過幾個鎮咁話,咁今日風和日麗,真系郊遊好季節,平時唱得K多,飲得酒多,搵翻呢D節目都唔錯既。
在 ...
推咗先睇:smile_o12:

引用:
原帖由 COPYTOUR 於 2010-1-20 12:28 PM 發表
星期日同幾個老友,當然有男有女啦,去松山湖踩單車,咁系新港門口叫部十人車,都系開價60蚊,車程要半個鐘,要經過幾個鎮咁話,咁今日風和日麗,真系郊遊好季節,平時唱得K多,飲得酒多,搵翻呢D節目都唔錯既。
在 ...
睇完推多野:smile_38:

COPY 攪埋單車郊遊團

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-1-20 10:42 PM 發表 查看引用來源

睇完推多野:smile_38:

COPY 攪埋單車郊遊團
都好健康下喎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆