大洗地

收藏  |  訂閱
30  5.2k

引用:
原帖由 raymondcheung 於 2010-1-10 08:55 PM 發表 查看引用來源
聽講仲係KO去洗添,呢個消息夠唔夠震撼?
有乜咁震撼丫,埋年埋晚,公安都要搵錢過年咖,好正常。。。

係真架, 尋日深圳台直擊報到, 公安係電視點名掃黃貝領+向西村+城中村, 掃場時間講到明不規側, 而且會派便衣跟尾, 唔信可以上網睇返尋日既第一現埸, 各位巴執生啦, 去開呢D地方而死唔信扯既巴打就繼續玩啦, 祝各位巴打好運。

師兄既報告好正呀 :smile_o11:

師兄既報告好正呀:smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 EQ-GO 於 2010-1-10 05:19 PM 發表 查看引用來源
你老友啲料邊到收返來?:smile_53:
深圳環境衛生管理局:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 blue4tom 於 2010-1-11 08:19 AM 發表 查看引用來源
係真架, 尋日深圳台直擊報到, 公安係電視點名掃黃貝領+向西村+城中村, 掃場時間講到明不規側, 而且會派便衣跟尾, 唔信可以上網睇返尋日既第一現埸, 各位巴執生啦, 去開呢D地方而死唔信扯既巴打就繼續玩啦, 祝各位巴打 ...
信唔信由佢地 , 唔信7就.出貼前一日9號,玩完朝早7時返港 .係lw村.春風路最少6-7架ko車 2-3架猪籠車 .老友都叫打後玩小心d  
講就講左 希望大家都時運高

引用:
原帖由 EQ-GO 於 2010-1-10 05:19 PM 發表
你老友啲料邊到收返來?:smile_53:
清潔公司 D 朋友講架:smile_o01: :smile_o03:

引用:
原帖由 imurxfile 於 2010-1-10 05:31 PM 發表
師兄既報告好正呀:smile_03: :smile_03:
槓正......槓你有冇按推薦呢:smile_o10: :smile_o03:

多謝樓主分享.....

你老友做邊行架?   

前往最後回覆