上一頁下一頁
發新話題

END TOPIC, no more pm plz

收藏  |  訂閱
78  19.5k

依個真係一個超慘o既經歷......

真正牙籤仔呀,哈哈

引用:
原帖由 chun.jonathan 於 2010-1-10 12:23 PM 發表 查看引用來源
有冇10cm:smile_35:
10cm?? 咪玩啦.... 我手細, 頂多比佢8cm~ 最盡都係8cm!

引用:
原帖由 好心有好報 於 2010-1-10 04:45 AM 發表 查看引用來源

如果一手係粗度都唔錯, 長度就.....SRY
粗就正常常.... 長就....:smile_42:

本未試過之前以為長短唔係問題, 我而家就好想知邊個某利話"唔係問題!!!!!"
引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2010-1-10 02:02 PM 發表 查看引用來源
同情樓主遭遇,希望樓主下次可以搵到個令各下充實d咖啦。。。
真係怕黑啦~
果然唔好熟人, 之後都唔知串唔串佢好
引用:
原帖由 silly_catt 於 2010-1-10 01:51 PM 發表 查看引用來源
:smile_o14: 如果比我男朋友係咁...真無無癮
今日即搵反個正常人打真軍, 補充心靈傷口, 飽到死左

哈哈 不如講下今日同正常人又點啦 =]

回覆 1# 的帖子

真係唔好彩,撞倒咁唔識趣的人,下次好彩D啦

回覆 24# 的帖子

咁快又搵到補充,你都幾好運!

引用:
原帖由 AKITA-KAMIKO 於 2010-1-10 04:24 AM 發表 查看引用來源
上星期五 約左個6年同事

男人前戲做左廿分鐘.... 係令人hight hight地, 手口用齊乜都有, 成個人熱左
一掂佢細佬.... shit.... 乜一手包哂.... :smile_19: ... 以為佢未起哂啦....
攪完一倫都仲係一手玩哂.....: ...
算把啦, 天下大o者細o者乜都有, 呢次唔岩胃口下次食到飽到嘔
不要為左一條細o者影響日後o者林尋樂

回覆 1# 的帖子

im so sorry and wish you can find a better partner next time!

O.NO.........:smile_o08: :smile_o08: :smile_o08: :smile_o14:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆