上一頁下一頁
發新話題

琴晚見到的香港人...真係影衰晒。。 (在入來)

收藏  |  訂閱
116  19.4k

引用:
原帖由 kally963987 於 2010-1-9 09:31 AM 發表
琴晚同2個中國朋友洛去bar到跳舞~~~ 見到3個後生仔(24歲左右)溝女  我坐係佢格離,,

真係頂佢地唔住...一路 講自己係香港搵萬幾2萬~~又話有車~~講到如何勁咁。  

我格離2個朋友係到笑( 原因 我朋友係東莞 ...
咁怕人影衰你

你又怕唔怕影衰人呢:smile_o14:

有無做過 d 影衰人嘅嘢而自己唔知呢:smile_o10:

引用:
原帖由 新金記 於 2010-1-9 11:56 AM 發表
係啦, 咁唔係咁好嘛,
唔通我月入廿萬, 有三間別墅, 四架跑車又周圍同人講咩:smile_34:
唔駛你親口講架

話比樓主知

佢會幫你唱出去

好似佢幫東莞 fd 宣傳咁:smile_o03: :smile_o03:

影衰又未算,只不過d人會自己羅假黎丟o者

有問題係樓主本人
唔通大6無呢D人?大6人最興話自己有大後台
每個國家都有呢d人
如果你0甘樣都䏲唔過眼,真係

fully support c hing report

搵萬幾兩萬叫吹虛,係都作大d喇!
你話你d大陸friends老豆有可以串得
起,自己冇能力咁大個人仲要伸手
問老豆!
我作為男人聽到都覺得羞耻!
冇錢唔緊要!
駛自己賺返黎既錢碌鳩都硬d!

溝女咁要吹水,邊度人都係咁拉,香港人吹水就唔得,簡直歧視香港

引用:
原帖由 icecoolio 於 2010-1-9 11:48 AM 發表 查看引用來源
我扮窮!! 越窮越好!! 如果 D 女仲衷埋哩黎! 咁就 VERY GOOD 喇!:smile_o05:
Agreed what you said ! I am also poor man ! :') :') :')

引用:
原帖由 又一劑 於 2010-1-9 12:25 PM 發表 查看引用來源
搵萬幾兩萬叫吹虛,係都作大d喇!
你話你d大陸friends老豆有可以串得
起,自己冇能力咁大個人仲要伸手
問老豆!
我作為男人聽到都覺得羞耻!
冇錢唔緊要!
駛自己賺返黎既錢碌鳩都硬d!
駛自己賺返黎既錢碌鳩都硬d! <-- 此點我十分讚同!:smile_38:

引用:
原帖由 icecoolio 於 2010-1-9 11:48 AM 發表 查看引用來源
我扮窮!! 越窮越好!! 如果 D 女仲衷埋哩
黎! 咁就 VERY GOOD 喇!:smile_o05:
o shit, 都係咁想法...
上去溝咩女, 溝到有要比一大批錢,
咁有錢不如玩收購 笨, 似大劉, 阿城...笨

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆