上一頁下一頁
發新話題

佢扑到我出晒水,,.

收藏  |  訂閱
95  57.7k

m 完之後,真係飽哂wo 樓主 :smile_30:

引用:
原帖由 小狗JJ 於 2010-1-9 09:59 AM 發表 查看引用來源
大話POST:smile_39:

http://o2.188channel.com/archiver/?tid-11227320.html
上次christmas之後真係同男友講左分手ga,,..
不過之後男友逗返我
所以先原諒返佢...,,.

引用:
原帖由 mrpooh123 於 2010-1-9 01:24 AM 發表 查看引用來源
樓主, 我硬哂:smile_13:
咁誇張?

引用:
原帖由 bmysp 於 2010-1-9 01:49 AM 發表 查看引用來源
睇到扯旗tim....:smile_30:
咁你咪要自己攪掂lo~

引用:
原帖由 ivychi_bb 於 2010-1-9 01:57 PM 發表 查看引用來源

咁你咪要自己攪掂lo~
haha...或者妳幫下呢位師兄吖:smile_o11:

自己要恨心斷尾?同bf一齊差唔多8個月la
不過我地成日都同bf嘈交
最近x'mas同bf嘈到想散, 不過又因為自己心軟原諒左佢
講就講原諒左佢, 不過其實存有好多小問題

剛剛過左ge christmas, 冇同bf過
想自己想清楚自己係想繼續咁落去.定自己一手恨心斷尾

自覺bf比唔到我想要ge野我
而在我立場覺得bf 有愛就要有性   雖然佢話可以冇
但係我覺得呢樣野已經唔係出於自願..  
所以同佢一齊我地都仲未有發生過關係!
p.s: 其實仲有好多問題..講唔到咁多

大家覺得我係咪自己要立心?
------------------------------------------------------------------------
順應男友幫佢含左一會    硬晒 =333333=
男友想唔帶
自己都好耐冇試過打真軍喇
就比一次機會男友舒服下
之後我地就以女上男下既pose開始入我既私處
可能濕 男友就好易入
un左都冇2分中我就已經feel到我下面已經有高潮
係出左d水在男友d毛度
我地轉pose,,. 次次佢既速度都唔同
有好幾次男友頂得我好快好大力,,.下下都頂死我
男友[ar~~~老婆你入面好濕ar~ ar~~~~好正ar~~~~~~~~ar~~]
me[老公你頂死我la~~]
我平時同男友扑野都已經叫得好大聲
尋日男友在我張床上好似特別落力,,.好似失左控咁比平時大力好多
攪到我係咁大聲呻吟
成間屋都係只聽到我既大叫呻吟聲,
男友enjoy + 不時[ar] +呼吸聲
同埋 我地2個交合而發出大大力既拍拍聲..

前後矛盾

:smile_27: M黎搞野好容易有婦科病。

樓主幾歲呀?

樓主 講到好似d 小說- -

引用:
原帖由 ivychi_bb 於 2010-1-9 12:44 AM 發表 查看引用來源
每次黎m,,..都feel自己特別想攪野
剛剛黎完m 的第一日
特登著短裙,boot 同一d比較低胸既衫引男友上自己屋企

可能男友耐冇做,..足足一個月喇
男友上到我屋企無耐已經一味kiss 我, 仲將我推到我張床度..
其實今 ...
good report....
有高潮是好事

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆