上一頁下一頁
發新話題

返港渡假十日, 爆漿十次之行

收藏  |  訂閱
60  27.1k

Are you tired?

真係唔滾唔知身體好:smile_o12:

勁!爭取每分每刻!

引用:
原帖由 hmlam150134 於 2010-1-5 12:24 AM 發表

好勤力喎,個邊冇中國雞食呀?
當然係:smile_04:有得食啦! 但係最平都要成CAD60.00玩一Q! 手作仔工程都要成CAD30.00! 而啲中國走地雞嘅平均質素都:smile_51:比較差! 服務更加係無得:smile_27:比較!

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2010-1-5 10:17 AM 發表

1+1,係咪即係比多100文加多個學師果d??如果係,大朗同歧石都好似有。。。

htt ...
C-Hing我唔熟路:smile_41:我都無計! 只好聽老友:smile_22:意見去玩! 重有係限制:smile_39:咗玩嘅時間所以比較:smile_43:趕! 只有選有:smile_24:直通車到嘅市鎮! 下次有機會返嚟玩再揾你帶路:smile_47:得唔得先?

引用:
原帖由 jumboleung 於 2010-1-5 07:54 PM 發表
你無同個中年網友肥C9去開波咩?
以前未見過佢面只係網上:smile_04:傾吓計咁! 第1次見佢就諗住去唱吓K, 点知見完就乜胃口都無, 你話点上:smile_39:得過先!

引用:
原帖由 fai1210 於 2010-1-5 08:01 PM 發表
十日十q?師兄貴更呀?

我當然係4到尾:smile_30:個隻啦! 唔係点會話下次再:smile_43:返嚟玩都會:smile_42:到成50呢!

引用:
原帖由 lok23 於 2010-1-6 01:45 PM 發表
Are you tired?
我嘅身體還算健康! 未至脚軟較:smile_27:咁上飛機! 返到屋企休息:smile_39:咗一晚, 第2日重要交功課比老虎先至攞命, 不過都交到差!

c hing thanks for :smile_30: :smile_30: your post:smile_30: :smile_30:

你真係好忙啵!:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆