上一頁下一頁
發新話題

東魅光豬倒數

收藏  |  訂閱
216  23.0k

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-12-29 01:01 AM 發表 查看引用來源

以前join過 joe哥ca團,,真係好好玩呀:smile_30:
如果有機會同師兄一齊玩就好喇

回覆 1# 的帖子

謝謝各師兄支持!
現只餘最後2個名額,有興趣的師兄請盡快pm 我.

一個幾中肯既東魅賽後報告
http://www.188channel.com/viewth ... &extra=page%3D1

不過小弟覺得間場d MM 質素好過CP 一D 熱門場(e.g.天鵝仔)

等睇報告

我老婆不放人...........

引用:
原帖由 PhilChia 於 2009-12-28 07:29 PM 發表 查看引用來源
小弟平安夜跟Joe哥團係CA呢間場玩
d MM 超好玩
希望可以成團
係果度 count down

如果個別師兄擔心使費太貴
請 PM 小弟
小弟願意作部份包底
價錢唔會貴過joe哥搞開既太多
(Joe哥今次唔得閒搞
太可惜喇)

...
:smile_15: 師兄你好!!
   果晚我在場!!
    我晚十點幾先到!!
     我今次都好想再去!!
      但六點未收得工!!
                          下次再組团大家玩吓!!

引用:
原帖由 史旦 於 2009-12-29 11:56 AM 發表 查看引用來源

:smile_15: 師兄你好!!
   果晚我在場!!
    我晚十點幾先到!!
     我今次都好想再去!!
      但六點未收得工!!
                          下次再組团大家玩吓!!
唯有希望有機會同師兄再顛過:smile_38:

我也心思思,但想知道大約價錢,請p.m.回覆我
thanks

引用:
原帖由 tckjacky 於 2009-12-28 03:16 PM 發表 查看引用來源
純粹找志同道合師兄一齊光豬倒數.紅酒/啤酒任飲...有興趣請pm了解詳請
日期 :31/12/2009
集合時間 :18:00黃崗口岸,有專車直達
會唔會三沙一水,沙灣吉厦,CP,CA,中山珠海,一齊倒數先:smile_o10:

引用:
原帖由 PhilChia 於 2009-12-29 12:27 PM 發表 查看引用來源

唯有希望有機會同師兄再顛過:smile_38:
唔好意思,星期一才看到你PM:smile_o15:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆