第一次報告 (( 港濠休閒會所 ))

收藏  |  訂閱
28  8.1k

認真睇唔明,都唔 Q 知你講乜。

引用:
原帖由 edward_29 於 2009-12-28 12:23 PM 發表 查看引用來源
港濠呢間o野上個月先去完中過招o黎,
場裝修舊同殘唔在講,
o的女又少所謂o既紅牌唔係第個班or休息就話係比人book o左,
明明間場冇客都話有兩個客等緊......
呢o的場, no next time 啦!
唔係call鐘既話唔駛旨意book到心頭好
果度d管理貪污情況嚴重
只推介派晒片果d女比你試
冇自選權唔會再去:smile_42:

(轉貼)港濠管理越尼越黑暗~~黑幕!!

港濠管理越尼越衰
試過點心水囡囡經理話上緊鐘
求其質個比我吹到上天下海
超短時間公式化波推
只可以上山輕摸其他一律說不
事後晌走廊撞到心水囡囡傾電話
果一刻囡囡講至知仲未開工

後尾囡囡話可能佢唔識做wor
唔明點解要咁做lor
不過算la已經離場
詳細內幕無謂講太多

好耐之前有個相好講過比我聽
佢亦算係最早期果批

臨走前一日已經call我話last day
相好透露講ho之所以經常有新血係另有原因
經理阿才差唔多99%部門會試過晒新囡囡
尼d係公司指定動作~~~佢話
質數好少少會隨時執多幾劑
每個月要封紅包
稍有唔識做做少幾個客
就算最紅一樣可以玩死你
點鐘可以話上緊鐘甚至休息
雖然call鐘吹唔漲
但係慣常手法係極力游說另一個客早一步攝上call鐘客
等到call鐘到公司後要等餐懵
從而讓囡囡得失自己客人~尼招毒
唔少c兄試過咁既情況
唔知內裡原因既人滿以為講ho精益求精猛換新囡囡提高服務水準
實情係週不時有囡囡滿足唔到管理層既一己私欲而辭職
所以形成好多時新囡囡情況出現
只係眾人敢怒不敢言
細心留意之下冇乜囡囡做得長
人紅必驕場旺必惹來貪污腐敗
以上所知非今時今日所聞
亦非相好片面之詞
係綜合唔少相熟囡囡私下冒險相告而得之
一如以往到今天情況仍然依舊發生

我估港豪老板好大機會有份
唔係冇理由經理可以咁明目張胆

上不正下樑歪
縱容惡行做唔長遲早等執

多謝睇唔明既報告 :smile_o11:

引用:
原帖由 c華 於 2009-12-29 03:47 AM 發表 查看引用來源

果度d管理貪污情況嚴重

港濠管理越尼越衰
試過點心水囡囡經理話上緊鐘 ...
師兄你真的講出這間場最嚴重問題。

up乜九:smile_22:

認真睇唔明,都唔知你講乜x 2

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2009-12-26 09:36 PM 發表 查看引用來源

唔係好明呀:smile_o01:

咩係  果凍無轉手 :smile_o05:  
果凍無轉手 ---> use mouth to hold 果凍 all the time

引用:
原帖由 c華 於 2009-12-29 03:47 AM 發表 查看引用來源

果度d管理貪污情況嚴重

港濠管理越尼越衰
c兄唔講真係唔知
你應該開新帖講下,等我見佢成日有新女仲想做主場
去過一次,場真係差,個濕9經理又hea問十個女女十個都話上緊鐘
得C兄點醒,back list

引用:

果度d管理貪污情況嚴重

港濠管理越尼越衰
港豪已列入我黑名單:smile_38:

前往最後回覆