上一頁下一頁
發新話題

平安夜一個人去浦bar

收藏  |  訂閱
326  50.8k

引用:
原帖由 ajenny 於 2009-12-26 09:12 發表 查看引用來源
可能係心理作用多小小..........................
JENNY 啱啱番????

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2009-12-26 09:11 AM 發表 查看引用來源
正喎  .  ..頂.. .撞唔到你既~:smile_46:
merry christmas~   新年去邊先`
甘你去在邊到玩呀,如果唔係我就比你頂到死啦

引用:
原帖由 #入刀山# 於 2009-12-26 09:12 AM 發表 查看引用來源
樓主打錯好多字:smile_14: :smile_14:
你教書架.............................

引用:
原帖由 ajenny 於 2009-12-26 09:13 發表 查看引用來源
甘你去在邊到玩呀,如果唔係我就比你頂到死啦
哈哈,...衰野丫~~
我去左BJ~ 24,,25 都係呀~ :smile_15:

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2009-12-26 09:13 AM 發表 查看引用來源

JENNY 啱啱番????
係呀我個同他由24大戰到25呀.........................

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2009-12-26 09:17 AM 發表 查看引用來源

哈哈,...衰野丫~~
我去左BJ~ 24,,25 都係呀~ :smile_15:
沒去個弟到呀............................

good sharing ..thanks !!

引用:
原帖由 ajenny 於 2009-12-26 09:18 發表 查看引用來源
係呀我個同他由24大戰到25呀.........................
正啦~ 衰野~~~ :smile_46: 約你~
引用:
原帖由 ajenny 於 2009-12-26 09:19 發表 查看引用來源
沒去個弟到呀............................
冇呀.. 咁啱都係約BJ,.. 頭先尾場去左Friend 間bar 搵d friends 玩左陣 & 食早餐囉~~

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2009-12-26 09:27 AM 發表 查看引用來源

正啦~ 衰野~~~ :smile_46: 約你~

冇呀.. 咁啱都係約BJ,.. 頭先尾場去左Friend 間bar 搵d friends 玩左陣 & 食早餐囉~~
早餐有咩吃呀.........................

Jenny 又有一個爽爽既Christmas...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆