上一頁下一頁
發新話題

開口有得食

收藏  |  訂閱
77  13.9k

引用:
原帖由 R.Gonzalez 於 26-12-2009 12:22 AM 發表 查看引用來源

你既然都唔俾人地PM你,你又點同人地ONLINE CHAT到呢?
我寫既都係以前既事... 我而家好乖架

引用:
原帖由 我係小忌廉^@@^ 於 2009-12-26 12:17 AM 發表 查看引用來源

有女送上門, 男人好少會say no 架喎, 係咪?:smile_o10:
唔一定既 你未廳過有魚唔食貓姐:smile_39:

引用:
原帖由 我係小忌廉^@@^ 於 2009-12-26 12:13 AM 發表 查看引用來源

點解咁餓? dy 無餵飽你?
我地1月先見到面,佢好忙呀,哈哈你好叻女呀仲記得dy:smile_o12::smile_o06:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 26-12-2009 12:31 AM 發表 查看引用來源

我地1月先見到面,佢好忙呀,哈哈你好叻女呀仲記得dy:smile_o12::smile_o06:
我都有睇你d post 架.. 只係無回覆之嘛 :smile_35:

引用:
原帖由 ip_derek 於 26-12-2009 12:31 AM 發表 查看引用來源

唔一定既 你未廳過有魚唔食貓姐:smile_39:
我暫時未遇到

引用:
原帖由 我係小忌廉^@@^ 於 2009-12-26 12:34 AM 發表 查看引用來源

我都有睇你d post 架.. 只係無回覆之嘛 :smile_35:
其實我都冇出post好耐估唔到你會記得我honey叫咩名姐,

見係你放心,如果1月我見完佢我一定會出post既:smile_o06:

引用:
原帖由 我係小忌廉^@@^ 於 2009-12-26 12:30 AM 發表 查看引用來源

我寫既都係以前既事... 我而家好乖架
乖咪好囉......有時節日係休息既時間

引用:
原帖由 我係小忌廉^@@^ 於 2009-12-26 12:36 AM 發表 查看引用來源

我暫時未遇到
我都識兩個:smile_13:

引用:
原帖由 我係小忌廉^@@^ 於 2009-12-26 12:36 AM 發表 查看引用來源

我暫時未遇到
總有D正正常常食完飯送你返歸既人掛.....當然係對你有D意思果D

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 26-12-2009 12:38 AM 發表 查看引用來源

其實我都冇出post好耐估唔到你會記得我honey叫咩名姐,

見係你放心,如果1月我見完佢我一定會出post既:smile_o06:
good!:smile_46:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆