死啦,忍唔住射啦(係谷到爆至真)

收藏  |  訂閱
37  14.8k

引用:
原帖由 henry_arsenal 於 2009-12-19 16:48 發表
拿..講真..冇吹水...d 大陸囡囡話唔過千玩個d 唔係禮物......
japanese and korean girls are better than them
they know manner

引用:
原帖由 新金記 於 2009-12-17 04:54 PM 發表 查看引用來源

要錢就唔小Q女啦
此話何解?

唔通爆房,飲飲食食唔洗錢咩

引用:
原帖由 cups 於 2009-12-17 05:29 PM 發表 查看引用來源
不如你直接問佢,你想收幾多錢啦!
問佢幾錢1Q:smile_30:

不如在qq上...直接問下佢囉....

又或者....用牛老師的方法:在QQ上...同佢講..你已經買左禮物了,但保持神秘..唔會講佢聽係咩禮物, 咁佢就會好奇...會問番你買咩, 你就叫佢估, 佢應該會講佢想要咩囉....如果係懶, 唔估, 咁你就坦白D...問下佢...:其實你想我送D咩俾你呀?

睇下咁樣得唔得!

引用:
原帖由 lorlorluen 於 2009-12-17 04:58 PM 發表 查看引用來源
因住足你黃腳雞,因爲拒需要時間班齊兄弟!!!!
有無咁跨張:smile_41:

去女人街買d  戒指仔囉= =  又平又靚

呃話禮物係酒店  上到房就得米啦~

無wor,
其實之前大家溝通夠,
基本上都無咩問題,
怪就怪你自己口才唔多夠啦!!:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 cups 於 2009-12-17 05:29 PM 發表 查看引用來源
不如你直接問佢,你想收幾多錢啦!
人地老公做生意,大撚把錢。

洗閪我呢D窮閪俾咩:smile_42:

:smile_o10:

引用:
原帖由 米米simon 於 2009-12-17 08:15 PM 發表 查看引用來源
送..點解唔送啊..送"假9"啊嘛..:smile_o05:
送條野俾佢含住重爽啦:smile_30: :smile_30:

前往最後回覆