上一頁下一頁
發新話題

出trip去上海 P3 #32第一晚下半場, P8 #109第二日同兩個日本仔

收藏  |  訂閱
171  67.5k

引用:
原帖由 vivi8613 於 2009-12-1 01:27 PM 發表
上個禮拜跟老細出trip去上海,同行仲有兩個澳洲佬,名符其實係“佬”,因為四十幾歲人已經好殘又大肚腩,不過佢哋同我老細好friend,所以長期有合作,我老細在香港氹得佢哋好掂,又專程陪佢ࡺ ...
點解要益大陸仔都唔益自己人?樓主一出聲,實pm爆啦

引用:
原帖由 HKGina 於 2009-12-1 02:59 PM 發表

其實無經驗ge男仔都有另一番玩法ga,我試過同一個廿幾歲ge男仔拍拖,初時同佢去咗好多次街比埋機會佢都唔敢,結果要等到拍拖兩個幾月之後我襯同佢去澳門玩先開始扑野,原來佢係青頭仔,我將佢由青頭仔教到 ...
我都同意ge,不過通常出嚟玩或者ons的都是好有經驗的,如果我無男友要出去玩ons時,我唸我唔會搵無經驗ge男仔lor,不過哥晚又真係突然興之所至

回覆 1# 的帖子

Hello, i hope i can chat with you
please pm me

搞鬼搞鬼....

You should told him that he raped you, and black mail him to be your slave in the future.

哈哈
樓主真係好衰
不過我鐘意,哈哈

呵呵呵, 有無時間引誘埋我 ....

引用:
原帖由 vivi8613 於 2009-12-1 01:27 PM 發表
上個禮拜跟老細出trip去上海,同行仲有兩個澳洲佬,名符其實係“佬”,因為四十幾歲人已經好殘又大肚腩,不過佢哋同我老細好friend,所以長期有合作,我老細在香港氹得佢哋好掂,又專程陪佢ࡺ ...
樓主幾搞野wor

Good!:smile_38::smile_38::smile_38:

引用:
樓主後來有無引誘埋哥兩個澳洲佬呀? 同d鬼佬扑野都好刺激ga

引用:
原帖由 Bad-Girl 於 2009-12-1 05:54 PM 發表 查看引用來源

樓主後來有無引誘埋哥兩個澳洲佬呀? 同d鬼佬扑野都好刺激ga
你好似都唔係流架bor

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆