上一頁下一頁
發新話題

[其他及另類] 把USB手指當RAM用!!??使系統速度激增!

收藏  |  訂閱
88  43.9k

竟然有d咁咖野........

引用:
原帖由 tc02060206 於 2009-11-30 01:17 AM 發表
THX~~好嘢 又有嘢玩喇 等我立刻玩玩先 你真係好好
請問如果隻usb手指 內有檔案 可以用嗎??
請問我有4隻usb手指 請問點先知是 USB 2.0
X2...另外..我想知唔當ram用時,係咪都可以正常咁入野去手指到?
仲有...條link dl唔到

嘩!!!
有咁強既軟件

dow唔到喎.........

有冇其他下載點??  
同埋有冇授權碼??

回覆 3# 的帖子

恕小弟愚蠢,都係找不到破解檔
,可否add本人,thank

多謝樓主介紹這軟件 你給的網我不能下載  我在另一處下載 已可用 多謝 唔該晒樓主 辛苦了 you are so good :smile_44:

引用:
原帖由 qwer_1989 於 2009-11-30 05:03 PM 發表

X2...另外..我想知唔當ram用時,係咪都可以正常咁入野去手指到?
佢自己有個控制台 按移除便可以攞走手指 是可以正常用番隻手指 我試咗:smile_30:

引用:
原帖由 hin789 於 2009-11-29 02:24 PM 發表
can't dl!!!!!!!!!!!!!make in other link
Can download, Tested

引用:
原帖由 CHS1 於 2009-11-29 03:23 PM 發表
no license key wor....
無key但有Crack

引用:
原帖由 tc02060206 於 2009-11-30 01:17 AM 發表
THX~~好嘢 又有嘢玩喇 等我立刻玩玩先 你真係好好
請問如果隻usb手指 內有檔案 可以用嗎??
請問我有4隻usb手指 請問點先知是 USB 2.0
基本上現代的手指都會係USB 2.0
如果真係想查的話可以用一隻叫做 "Chip genius" 的software去check
google一下好易搵到:smile_o12:

引用:
原帖由 tc02060206 於 2009-11-30 01:32 AM 發表
唔該 樓主 樓主 佢話我*wrong IP doing this request* 唉又down唔倒 :smile_13:
新增了下載教學

引用:
原帖由 ah78hk 於 2009-11-30 01:37 AM 發表

最新版3.0.1 b498我靜係搵到永久試用crack
樓主有冇新版破解檔呢?
#1下載點已連主程式+破解檔

引用:
原帖由 qwer_1989 於 2009-11-30 05:03 PM 發表

條link無問題
唔識下載可睇教學
已新增下載教學

引用:
原帖由 KEITA1000 於 2009-11-30 08:11 PM 發表
有冇其他下載點??  
同埋有冇授權碼??
已有破解檔

引用:
原帖由 civic491 於 2009-11-30 09:33 PM 發表
恕小弟愚蠢,都係找不到破解檔
,可否add本人,thank
下載後有個folder叫"patch"
入面左個叫做"eboostr.v3.0.build.491-patch.exe"就係破解檔黎

引用:
原帖由 tc02060206 於 2009-12-1 01:57 AM 發表

佢自己有個控制台 按移除便可以攞走手指 是可以正常用番隻手指 我試咗:smile_30:
唔該哂幫忙:smile_o05:

呢幾日忙無咁得閒上hkd
搞到咁多問題咁遲先應真係唔好意思啦
不過都終於答哂了:smile_o12:

樓主辛苦曬,依家用緊,thank

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆