上一頁下一頁
發新話題

沈沈地

收藏  |  訂閱
73  4.8k

改標題啦............係神神地:smile_39:

師兄,如果你每月月入幾皮就無所為,反正負擔很起,但如果月入得皮幾就要諗下啦!而家上面的女好鍾意叫人買手提電腦,買手機而家out架啦!買完之後會點..........我就係sample,立刻反轉晒豬肚,打電話唔接,上去搵佢就好悔氣話什麼什麼,想上佢?你發夢啦!總之佢既目的已達,就唔會理你,可憐我每月仲用信用咭供緊佢既手電同手提電腦呀陰公。

註:我條女都係樟仔的!

引用:
原帖由 星期五情人 於 2009-11-19 03:35 AM 發表 查看引用來源
從來無拍過拖,可能係處女,各師兄有什麼辨法??請指教!  :smile_o13: :smile_o13:辦法就係去財仔借 ,  要乜買乜 , 訓哂身果隻 , 快快......快一點去做 , 唔係處女比人食埋:smile_o13: :smile_o13: :smile_o13:
咁樣水鳩人?

引用:
原帖由 一晚七次郎 於 2009-11-19 08:12 AM 發表 查看引用來源
問財仔借返幾百萬用住先啦 食左條女之算
到陣時冇錢還咪申請破產lo 幾年又一條好漢 哈~~~:smile_o12:
good 講得好!

引用:
原帖由 kevfeni 於 2009-11-19 03:36 AM 發表 查看引用來源
why d mm always want to go 深圳歡樂谷?
唔通去錦繡中華?

引用:
原帖由 tommy62263113 於 2009-11-19 03:23 AM 發表 查看引用來源
係樟木頭ktv 識咗個dj妹 同佢去過深圳歡樂谷玩,只係拖手仔階段,未食到,之後她又對我講,想要新手機及手提電腦,又話不想上班,要我養,還要買樓,買車,我跟本負托不起,但很想食佢,她從來無拍過拖,可能係 ...
買兩個機殼, 包得靚靚地,
唔好比佢拆住, 食完佢先,
然後話落街買支紅酒同佢慶祝,
跟住你咪返香港又好, 去SN過夜又好囉

c ching竟然沉乜嘢????
睇文章意思好似沉人地o系處女多d喎~~想食又唔夠錢..不如去搵大二隆la ....

引用:
原帖由 nosmoking 於 2009-11-19 11:39 AM 發表 查看引用來源
師兄,如果你每月月入幾皮就無所為,反正負擔很起,但如果月入得皮幾就要諗下啦!而家上面的女好鍾意叫人買手提電腦,買手機而家out架啦!買完之後會點..........我就係sample,立刻反轉晒豬肚,打電話唔接,上去搵佢 ...
師兄點解唔去我post發表一下?

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=10894681

一於铜朋友及財仔籌錢,
然之後食她的豬仔,
你做�她條仔,
跟住咬老軟,
仲有賺添!

引用:
原帖由 星期五情人 於 2009-11-19 03:35 AM 發表 查看引用來源
從來無拍過拖,可能係處女,各師兄有什麼辨法??請指教!  :smile_o13: :smile_o13:辦法就係去財仔借 ,  要乜買乜 , 訓哂身果隻 , 快快......快一點去做 , 唔係處女比人食埋:smile_o13: :smile_o13: :smile_o13:
1000% agree :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆