上一頁下一頁
發新話題

!!!!估惑大場按肩技師妙計呃傻哥小費, 小心小心 !!!!!

收藏  |  訂閱
165  18.0k

引用:
原帖由 shatinswim 於 2009-11-14 01:26 PM 發表 查看引用來源

yes, 係大陸你一扮豪就仆街

啲囡好似東門啲乞兒咁追往你搶
咁你覺得..按3個鐘...比幾多好?

(我就比50蚊...如果按身...是按得好的話...都比雙鐘..一舊[正骨])

引用:
原帖由 馬尼拉 於 14-11-2009 13:24 發表 查看引用來源

佣金...就是以前.

技師按一個鐘會有10-20蚊分番..

但現在好多pk老闆...

會做無提成...

女女收入就只靠客人的小費...

我成日去的場...

南山區..

認識一個正骨的比較勤力的女女

久唔 ...
咁所以做呢行都唔揾得多錢咋喎 除非紅牌

咁如果唔夠紅 不如做工廠好過啦 ~~~~

咁羅湖區呀 福田區 d豪場 呢 ?  囡囡收入唔知有幾多呢 .

回覆 1# 的帖子

梗係簽零啦 !!! :smile_03:

引用:
原帖由 Happy_Everyday 於 14-11-2009 13:33 發表 查看引用來源
梗係簽零啦 !!! :smile_03:
嗰一煞那我又tun唔到呢個問題~~~:smile_35:

thank for sharing

你叫得佢按三個鐘而且又一路溝佢!傻既都知你屈得啦

引用:
原帖由 mr2pat 於 14-11-2009 13:45 發表 查看引用來源
你叫得佢按三個鐘而且又一路溝佢!傻既都知你屈得啦
佢知我傻~~~~~~~~

引用:
原帖由 -※HKD男至尊※- 於 2009-11-14 01:32 PM 發表 查看引用來源

咁所以做呢行都唔揾得多錢咋喎 除非紅牌

咁如果唔夠紅 不如做工廠好過啦 ~~~~

咁羅湖區呀 福田區 d豪場 呢 ?  囡囡收入唔知有幾多呢 .
我認識一個以前+年華的..

now去左海燕那個商場開左間時裝店

平均一個月...

15000左右

不過當時..人仔仲對緊103

那場又出名比較高消費

(好少take左野的人去..可能那些人比較...:smile_42: 有錢都用黎take野)

一個客都100-200咁簽

不過睇番依家...一個月...正骨.....3000左右啦

同埋...好多女女都好怕...那些take左野的人去...

一般比較煩....聽過一個技師..

比個傻仔打到返唔到工..

事件起因是..客人按到一半訓左...突然起身亂叫亂跳

見人就打....

引用:
原帖由 馬尼拉 於 14-11-2009 13:57 發表 查看引用來源

我認識一個以前+年華的..

now去左海燕那個商場開左間時裝店

平均一個月...

15000左右

不過當時..人仔仲對緊103

那場又出名比較高消費

(好少take左野的人去..可能那些人比較...:smile_42: 有 ...
咁唔通依ga打正骨人工仲高過做廠妹 ?
點解仲有囡囡做正骨 ?
又要比人抽水,又要對住d痳甩佬..

你有冇見過有人take左野去 ?

比完現金再簽單以為唔駛比? 你係咪第一日出黎玩? 係你自己問題
做大堂項目4粒鐘, 比200除番開50蚊粒鐘以為好多? 技師講得無錯, 咪以為自己好巴閉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆