上一頁下一頁
發新話題

真人真事 草蒲遇到被騙小姐

收藏  |  訂閱
46  6.1k

引用:
原帖由 jim99 於 12/11/2009 16:01 發表 查看引用來源
ching 叫g過夜都5好帶返home 玩...好易中蕉ga..:smile_30: :smile_30:
咪係, 等你以為好過引, "主場" 喇喎~~

逼良為娼 is really bad la...:smile_o04:

唔係嘛!重有呢 d 故仔

引用:
原帖由 新金記 於 2009-11-12 01:03 PM 發表 梗係比錢條女叫佢地自己走, 幾個鐘後call個G婆話佢兩條女半夜閃左,不停小柒佢啦
師兄! 我同你想法差唔多wor!!!:smile_o05:

引用:
原帖由 KrisM 於 2009-11-12 04:13 PM 發表 查看引用來源
似係你同你個 fd 好呃, 不過 "竟然" 唔落搭咋嘛~
你送走佢地你就知~
都唔會既, 要屈的, 轉頭搵兩個客串公安上你屋企都夠做啦

引用:
原帖由 jim99 於 2009-11-12 04:01 PM 發表 查看引用來源
ching 叫g過夜都5好帶返home 玩...好易中蕉ga..:smile_30: :smile_30:
帶返屋企就真係唔好喇

搭的士咪去到洛, 點會唔識去火車站

:smile_45: 一次義行便可挽救兩個被害家庭、樓主輕輕錯過了不容易讓人碰上的行善積德大德行......:smile_39:

羅X村勁多迫良為娼, 有兩個河南女仔被騙賣給羅記河南雞頭, 兩個死都唔做, 最後被打死掉入龍崗河中, 河南有二十幾個家長集體上告中央女兒失蹤, 一直查到深圳羅X村。
聽說殺兩個女仔的河南雞頭, 在羅記後面大厦被公安圍捉時, 由二十幾樓窗口掉街死了, 人渣的報應。
大陸拐賣兒童, 迫良為娼, 捉賣智障人去河南做黑磚, 電視都有得睇。
自已多睇CCTV.

真係2難, 唉..:smile_27: :smile_27: :smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆