上一頁下一頁
發新話題

內心掙扎中,人妻食唔食妳呢

收藏  |  訂閱
47  7.4k

小心行事啦 ~~~~~

比人劈呀小心!!!!

how she look sin?

引用:
原帖由 monitorliu32 於 2009-10-31 07:23 AM 發表 查看引用來源
我覺得唔好試~.~

因為人地始終有家庭, 但你又俾唔到人地將來, 我覺得無謂掀散人地, 最後你又唔要人, 最傷果個係佢

我反而會叫佢有無辦法彌補同老公感情...

這個是我做法..~.~
好認同,如果你老婆咁做你會點

穿人地舊野事小.......  

拆人家庭..罪大惡极:smile_40:

引用:
原帖由 donkeyhappy 於 2009-10-31 02:01 PM 發表 查看引用來源

我就係咁想,所以先有掙扎,不過呢條女已經移民咗來香港好多年,成30歲,佢係深圳層樓仲要佢老公供樓,我梗係勸佢唔好離婚LA,我依家淨係睇下可唔可以氹到佢打場友誼波算數,怕上身。
FOC ! first shot maybe.  C9 at this age, only earning power they left is their body; some 人妻I fuck didnt have sex over a year due to poor relationship w/husband.  They are really horny in sex and greedy in money.  She will tell u how bad her husbad in order to get your sympathy n financial support, prepare to be a social worker and sharing this lady with other men, you are not alone.

引用:
原帖由 gazira 於 2009-10-31 10:00 AM 發表 查看引用來源
有食唔食,罪大惡極,食完食厭再諗點飛佢。
Ching,有道理!

Does she look pretty?

引用:
原帖由 lung007 於 2009-10-31 02:36 PM 發表 查看引用來源
真係好難俾意見你,盜亦有道,騙色可以,騙情係大忌!
同意, 騙情真係萬劫不復

引用:
原帖由 donkeyhappy 於 2009-10-31 04:40 AM 發表 查看引用來源
話說上星期加咗個內地嫁來香港已有十年的人妻,佢同佢丈夫關係唔係咁好,丈夫有外遇比佢知道,雖然現在丈夫已經同那個女人斷絕來往,但人妻都係心中有條刺,近一年都大家分房睡。同佢聊開,佢話佢有幾個朋友都 ...
男歡女愛唔洗咁複雜啦,講明就上啦..佢ok就ok,唔ok咪算囉.....!! :smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆