上一頁下一頁
發新話題

上個月新識男友..=p

收藏  |  訂閱
101  15.7k

引用:
原帖由 無政府118 於 2009-10-27 10:17 AM 發表
你要嘅高潮可能要玩sm至ok喇............
鬼仔都唔work
難搞:smile_39: :smile_39:
唉.. 唔通我性冷感

引用:
原帖由 JustseX 於 2009-10-27 10:24 AM 發表 查看引用來源

唉.. 唔通我性冷感
你應唔算性冷感,只係有d女仔係難d有高潮..

引用:
原帖由 糖。 於 2009-10-27 10:20 AM 發表

高潮..可能你到左都唔覺呢..
又或者就到既時候..你停左..或者有其他野分散左呢:smile_35:
你試過未呀??
不過聽人講高潮既話係一定知架..仲有潮吹'
其實我覺得自己有陣好似就黎黎咁,但一路都無黎到..

引用:
原帖由 ip_derek 於 2009-10-27 10:23 AM 發表
勁High都冇高潮咁得意:smile_19:
唔夠呀嘛

引用:
原帖由 ricky0060 於 2009-10-27 10:25 AM 發表

你應唔算性冷感,只係有d女仔係難d有高潮..
有無經驗分享? 我聽講可以用花灑由下向上沖果度有高潮 但我都係無:smile_19:

引用:
原帖由 JustseX 於 2009-10-27 10:26 AM 發表 查看引用來源

唔夠呀嘛
叫你Honey集中D攻你敏感位麻

引用:
原帖由 JustseX 於 2009-10-27 10:25 AM 發表 查看引用來源

你試過未呀??
不過聽人講高潮既話係一定知架..仲有潮吹'
其實我覺得自己有陣好似就黎黎咁,但一路都無黎到..
你應該差少少咋

引用:
原帖由 JustseX 於 2009-10-27 10:28 AM 發表 查看引用來源

有無經驗分享? 我聽講可以用花灑由下向上沖果度有高潮 但我都係無:smile_19:
我係男仔..我都未完全明白女仔構造.哈..不過我覺得花灑幾浪費食水..
不如你試下玩下震蛋之類..好勁的..

引用:
原帖由 ip_derek 於 2009-10-27 10:28 AM 發表

叫你Honey集中D攻你敏感位麻
我覺得俾佢插果陣最high, 尤其越快越舒服, 不過我未黎佢就射到我一身都係, 睇黎佢要練耐久d:smile_13:

多D FOREPLAY 同試下唔同環境啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆