上一頁下一頁
發新話題

悶到要同班9唔搭8 的色狼玩咗成晚

收藏  |  訂閱
115  35.4k

引用:
原帖由 Grace潮族 於 26-10-2009 17:26 發表 查看引用來源

點解你覺得有問題後你又唔走呢:smile_39:
仲要比條果條仔拖手出門口.之後又比肯佢渣多次.最後比你報到仇甘又點呢:smile_41: 就算
比你剎左佢都無用la.:smile_45:
人地明戀你唔 = 一定要保護你..好心你做野前先諗一諗.
...
講得o岩~:smile_30: :smile_30:

ha, 比你癈左武功

呢班友都好狼死下喎 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

如果果d係鬼佬既話 我諗你既態度應該會180度唔同   鬼佬咁樣同你玩 你既認知就會認為係熱情....港男咁同你玩  就係色狼........好.........

引用:
原帖由 世界不公平 於 2009-10-26 10:23 PM 發表 查看引用來源
如果果d係鬼佬既話 我諗你既態度應該會180度唔同   鬼佬咁樣同你玩 你既認知就會認為係熱情....港男咁同你玩  就係色狼........好.........
同咩人都唔可以玩到咁呀! 鬼佬? 我先唔會理, 超狼死! 熱咩情, 根本係想咸濕你!

引用:
原帖由 芯思思 於 2009-10-27 12:31 AM 發表 查看引用來源

同咩人都唔可以玩到咁呀! 鬼佬? 我先唔會理, 超狼死! 熱咩情, 根本係想咸濕你!
:smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35:下一次去玩小心D

樓主你個明戀私文朋友係乜人來架....能人!!!
物以類聚!佢d朋友重仆街......好彩你都醒左佢一野:smile_30:

引用:
原帖由 ajenny 於 2009-10-26 08:20 PM 發表 查看引用來源
細細力慢慢喳等他再硬d就用力送他一程........................
好毒...男人最痛是這種:smile_30:

引用:
原帖由 芯思思 於 2009-10-26 16:56 發表 查看引用來源
前晚, 有個一直明戀我的同學話去飲野。我一直見佢斯斯文文都有d好感又見悶咪去下啦!

去到, 條友縮埋一邊又唔玩, 原來佢仲叫咗一班兼職的朋友一齊。開頭都好地地, 點知大家飲多咗。有人提議輸咗 ...
但 ... 妳點解仲要比佢渣多鑊 ?? 對佢黎講, 可能仲覺得有 so, 起碼佢都興奮咗一晚丫 !

如果隻隻狼都可以渣完人只係俾人反渣番一野, 又唔駛坐, 我諗都有好多個願意再渣下一個目標 lor !

引用:
原帖由 savio6xx 於 2009-10-27 12:37 AM 發表 查看引用來源
樓主你個明戀私文朋友係乜人來架....能人!!!
物以類聚!佢d朋友重仆街......好彩你都醒左佢一野:smile_30:
呢班人....一定無下次!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆