上一頁下一頁
發新話題

深圳溝女有咩錯,俾人斬死左,仲要俾人話on9

收藏  |  訂閱
224  19.6k

溝女啅女都啱, 但爭女就真係有啲 On9 ,仲要驚死人唔知喺門口覆卓, 呢廷人喺香港都係惡慣 ,獵犬終需山上喪 ,怪得了誰

原來樓主係浩南哥????唔係膽小問題....我地上去玩.....唔係沉仇...用打打杀杀的方法就叫有
膽 咩??

引用:
原帖由 happybar168 於 2009-10-19 04:15 PM 發表
你都好似成日同我爭野玩喎:smile_o10: :smile_o01:
但係禾地爭完就一齊忍酒:smile_o01:

矛吹雞叫人嚟打交喎:smile_o05:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2009-10-19 04:24 PM 發表

揾多D.......女.....僕佢:smile_44: :smile_44:  
企冰又槓好屎吖:smile_o11:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2009-10-19 04:34 PM 發表 查看引用來源

但係禾地爭完就一齊忍酒:smile_o01:

矛吹雞叫人嚟打交喎:smile_o05:
仲要一齊渣佢地天:smile_o03: :smile_o01:

大家上大陸玩都係求開心,上面幾億女,你溝得哂咩?為咩為果一個半個攪咁多野!不合理一定要爭取,但是要正當方法!
之前在上面卡拉OK玩見個的所謂HK大大佬同的大陸人嘈!人地一枝槍指住佢個頭,當堂尿都標埋!你上去叻極咪得把刀,人地要槍話咁易呀!
也見過卡拉OK的HK人十幾個同人兩三個嘈,的HK人唸住惡哂!點知人地一CALL百幾人在門口等佢,比人炳到豬頭咁,仲要倍幾皮野比人!
所以話你地上去攪咁多野為咩!!!!!!:smile_38:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2009-10-19 04:22 PM 發表

表面上你都似番個人,想尊重吓死者就關左個帖啦
或者佢就係.......:smile_29: :smile_29:

大吉利是
有怪莫怪

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2009-10-19 04:38 PM 發表 查看引用來源

或者佢就係.......:smile_29: :smile_29:

大吉利是
有怪莫怪
細路仔吾識世界:smile_o01:

引用:
原帖由 palyman01 於 2009-10-19 03:30 PM 發表 查看引用來源
從心而發,...近日深圳有個金毛港人,俾大陸人斬死,我看完所有有關報告,點解個個刀話佢on9,個個話要忍,d女一定係要俾佢地溝咩,? ,我覺得就係個個香港人,上到去刀好像怕9左佢地大陸人甘,金毛需然死左,但係最起碼俾d大 ...
樓主呢個唔係怕唔怕事既問題,而係形勢比人弱既問題;
而家我地上去玩,人地係莊你係閒,你仲夠薑係人地主場攪事,呢d人真係要先秤下自己有幾兩重先好玩嘢,玩唔起既咪後果自負攞...

樓主上去幫金毛報仇,幫香港人出口氣。
小弟自問無蛋:smile_13: ,精神上支持你。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆