上一頁下一頁
發新話題

【求助】一次過沉兩條船死未!各位ching 我應該點選擇!!

收藏  |  訂閱
94  7.4k

引用:
原帖由 瀏覽器 於 2009-10-16 01:42 AM 發表
我提議你剪o左張“回鄉咭”

對你係最好既選擇………:smile_45:
扮華哥果個 我提議你剪埋條JJ更好 , 唔使煩

選擇一 , 剪回鄉卡

選擇二 , 引刀自宮

:smile_o13: :smile_o13: :smile_o13:

沙灣妹--:smile_38: :smile_38: :smile_38:

擲毫決定啦,祝你幸福

引用:
原帖由 andrew_hehe 於 2009-10-16 01:21 發表 查看引用來源
兩條女一個沙灣一個沙咀
沙咀條女上年識左之後係埋一齊,用左好多銀彈.差唔多2萬幾,因一開始就同我講.佢出黎做係為左錢,因為屋企有3個細老要讀書,當時我就當聽聽...佢講到明錢重要過我,如果有一比10萬比佢.佢會立即離 ...
ching , 其實個答案你自己都知啦. 重洗咩係度問啫 . 男人大丈夫想點咪點囉. 做咩好似 d 女咁做咩都要比個籍口自己 .
不過點都好小弟都想同你講一句. 你..................... 都係快很 d 去死罷啦.
:smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_38:

C Hing, 唔好害人啦, 揀邊個你都唔會一條心,盞令雙方痛苦,不如自己一條友, 可以溝來溝去,樂得自由.

梗係沙灣妹啦,  佢又唔介意你有第二條女, 第日混都易D:smile_34:

引用:
原帖由 Happy_Everyday 於 2009-10-16 01:47 AM 發表 查看引用來源
剪左張回鄉卡佢啦 !!! :smile_03:
剪左張回鄉卡都唔夠, 剪埋條jj就差唔多!!!:smile_03::smile_03::smile_03:

引用:
原帖由 瀏覽器 於 2009-10-16 01:42 AM 發表
我提議你剪o左張“回鄉咭”

對你係最好既選擇………:smile_45:
十卜:smile_30:

你咁博愛, 大把女等緊你啦, 使乜簡姐:smile_03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆