上一頁下一頁
發新話題

香港人冇得救

收藏  |  訂閱
73  8.6k

又係d死locker仔.作嘢抺黑港人

引用:
原帖由 haecohaeco 於 2009-10-13 03:34 PM 發表 查看引用來源
又係d死locker仔.作嘢抺黑港人
c hing 又知係locker仔:smile_14: :smile_14:

到到地方都有西人架啦!話晒所有人係你自己膚淺渣:smile_39:

向西快餐好驚險!! 師兄有無試過咁驚險? - 內地夜遊討論 -
(香港討論區 Discuss.com.hk)
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=10776417
我又想大家及樓主評下,上面post果位樓主,  叫雞要車輪同唔俾叫雞錢的香港人有無得救:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 (沙兄) 於 2009-10-13 01:08 PM 發表 查看引用來源

昨晚十一点系APM坐车返水围~~
见个客比张飞个查飞员
个查飞员又狮5开个飞尾~~
个客就 ...
个查飞员抵打,,就算個客不對,他跟本沒理由去吊人,

引用:
原帖由 jim99 於 2009-10-13 12:16 PM 發表 查看引用來源
1.昨晚去了sn.. 打個冷震.骨...一早計數..在前台..有條似港人的伯..滿口廣東普通話..在同前台理論小費問題..話自己5簡體字..話好.個技c冇用力...最好笑系講成20分鐘是用港紙找數100:90.... ..  攪到個經理都出來吊....計落都平個幾十....唉冇錢就唔好唔好....玩咁多呀ching   ...
2.到過關呀....好無奈..港鐡話加大人手捉.唔比錢坐車的人..唉..都唔系好幾多..我眼見間中都有幾個...唔錢....我今早都有人跟我尾想坐我順風車..我叻呀...一早留意到比d西人行先.....我行後..點知重有個西人跟我尾..我火都來..我一野就過了去..打死都拉支柱.條人過唔到重要眼俾俾woo..我就大大聲講..買飛呀...:smile_38: :smile_38: .條西人總要回答我,我有買呀...我跟他.....正西人

香港人..幾冇用..幾冇得救.....
一個唔識字嘅港燦:smile_42: :smile_42: :smile_42: :smile_42:

一個唔識字嘅港燦

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=10782660&pid=226264794&page=2&extra=page%3D1#pid226264794

原帖由 jim99 於 2009-10-13 12:16 PM 發表 查看引用來源
1.昨晚去了sn.. 打個冷震.骨...一早計數..在前台..有條似港人的伯..滿口廣東普通話..在同前台理論小費問題..話自己5簡體字..話好.個技c冇用力...最好笑系講成20分鐘是用港紙找數100:90.... ..  攪到個經理都出來吊....計落都平個幾十....唉冇錢就唔好唔好....玩咁多呀ching   ...
2.到過關呀....好無奈..港鐡話加大人手捉.唔比錢坐車的人..唉..都唔系好幾多..我眼見間中都有幾個...唔錢....我今早都有人跟我尾想坐我順風車..我叻呀...一早留意到比d西人行先.....我行後..點知重有個西人跟我尾..我火都來..我一野就過了去..打死都拉支柱.條人過唔到重要眼俾俾woo..我就大大聲講..買飛呀...:smile_38: :smile_38: .條西人總要回答我,我有買呀...我跟他.....正西人

香港人..幾冇用..幾冇得救.....

其實, 又唔係所有香港人都係咁既.....雖然我間中都見呢d西人...搭車唔俾錢....:smile_39: :smile_42: ...講真, 度度都有呢種人, 唔衹香港有....:smile_45: ....我都試過係深圳見d人上巴士到落車都無俾過錢...仲若無其事..:smile_42:

$18.8都:smile_39:

ching ... 你係唔係做教書架 ? :smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆