上一頁下一頁
發新話題

方便夜遊廢除邊境關

收藏  |  訂閱
47  2.8k

引用:
原帖由 元顏不瘋 於 2009-10-12 05:36 PM 發表 查看引用來源
貢你E+PRINT定出黎留番以後回味囉!:smile_30::smile_30::smile_30:
唔夠架,除左呢個,仲有d叫雞要打車輪既post,我都要日日睇架

引用:
原帖由 中小企 於 2009-10-12 05:40 PM 發表 查看引用來源

唔夠架,除左呢個,仲有d叫雞要打車輪既post,我都要日日睇架
引用:
引用:
原帖由 元顏不瘋 於 2009-10-12 05:36 PM 發表 查看引用來源
貢你E+PRINT定出黎留番以後回味囉!:smile_30::smile_30::smile_30:
高淫行事

今年1至9月..捉到3007個內地人同1094個南亞人..非法入境者..

佢地係想黎做黑工..樓主係咪好同情呢d人..

樓住係咪申請唔到梅香卡,過唔到關呀!

引用:
原帖由 中小企 於 2009-10-12 04:50 PM 發表 查看引用來源

唔係黎唔黎既問題,係hk可否容納

俾得機會人,就要預左人地黎

到時我怕你去到羅湖,要排6個鐘至上到火車

到時......:smile_30: :smile_30: :smile_30: 用下個腦諗野先啦
洗咩同D無腦既人講野啊

多謝C兄發表偉論:smile_38:

幾好呀,炒晒班港人,請大6工人做工
按深圳最低工資¥1000,即是港幣1130/月~幾抵呀:smile_04:
我比菲傭約$3600,以後改請3個大6靚女做家傭~哈哈:smile_30:
引用:
原帖由 中小企 於 2009-10-12 05:21 PM 發表 查看引用來源
又係喎,到時咪唔使上去囉
甘我份人工又會唔會得番1200人仔呢

你地米卵同 D 天才港男討論叫雞大事啦,佢地咁高智慧!

人就唔一定方便到,但係一定方便咗的走地雞 同雞 虫:smile_04:

引用:
原帖由 中小企 於 2009-10-12 04:32 PM 發表 查看引用來源

我又平心靜氣同你討論下

無左關口,甘香港可否容納13億人呢:smile_38:
agree x 2:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆