上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
67  29.1k

no dom for 3p, no good wor

玩3p,為安全計,點都係帶返個袋穩陣。

引用:
原帖由 KenYip88 於 2009-10-7 10:12 PM 發表 查看引用來源
尋晚踢完波跟咗我個fd返佢屋企沖身,唸住沖完乾乾淨淨去食宵夜,點知上到去有個女仔喺佢門口等緊佢(唔係佢gf),入屋後,我沖先,沖完之後唔見咗佢哋,原來入咗房,我費事阻住人就打 ...
:smile_o08: 做人既咩忍唔住還忍唔住囉,安全至上呀手足

引用:
原帖由 jimmy1314hk 於 2009-10-7 10:57 PM 發表
樓主好似copy其他人文章當自己喎:smile_38:
x2 我都係咁話 :smile_34:  改少少當自己 :smile_39:

之前根本唸都無唸過,如果有我梗會自己帶埋上去啦
引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2009-10-8 05:10 AM 發表
玩3p,為安全計,點都係帶返個袋穩陣。

http://i86.photobucket.com/albums/k97/thaifuck ...

其實第一Q都有少少唔多想ga,因為我插入去條女度佢妹妹仲流返少少出嚟,所以都想快d出咗算數,如果再有機會,梗會帶多幾盒上去都無所謂啦
引用:
原帖由 a.smith14 於 2009-10-8 01:26 AM 發表
ok ga wor
條女入面係你個frd d精
你就照吉入去?
果份勇氣真係佩服!
你諗下暖暖地果陣感覺..................
真係:smile_27: :smile_27: :smile_27: :smile_27:

我聽人講得多,一直都想玩,但從無同人講,更加唔會叫我gf比多個男人搞,所以得個唸字,所以哥晚真係算機會難逢ga,如果哥晚大家有dom,我唸會玩得更放tim
引用:
原帖由 SexDevil 於 2009-10-7 11:56 PM 發表
3p經驗真係好難得呀

這位大哥,你好勇敢喔!

人地d精係入面,點隊入去呀?
師兄,給你一個"絕"字.

thank you

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆