上一頁下一頁
發新話題

網上奇遇(18#R小姐)

收藏  |  訂閱
81  21.7k

回覆 20# 的帖子

不過佢好似仲未夠,你呢?

引用:
原帖由 travelfunhk 於 1-10-2009 21:40 發表 查看引用來源
不過佢好似仲未夠,你呢?
仲未夠..咁大食:smile_14: :smile_30:

ps.   用quote 方便清楚

回覆 22# 的帖子

多又未必做得密。不過我估佢都做得密。
另外,佢可能有興趣集郵呢?想試多D。佢都講過唔排除join sex party.

引用:
原帖由 travelfunhk 於 1-10-2009 21:50 發表 查看引用來源
多又未必做得密。不過我估佢都做得密。
另外,佢可能有興趣集郵呢?想試多D。佢都講過唔排除join sex party.
多好難做得唔密架喎:smile_13:
唔係要黎做咩呀~? 就到時間就大戰一會啦:smile_30:

支持下先 :smile_o06:

多謝分享呀....nice experience

引用:
原帖由 travelfunhk 於 2009-10-1 09:06 PM 發表 查看引用來源
第二個女仔,為著容易分清楚,我叫佢R小姐啦!都係這個網站認識。根據網站登記記錄,佢應該比之前個大學生早做會員。我地又係個網站度交換左電郵,之係就係用電郵同msn傾下計。佢係個Canadian born Chinese,返黎係香 ...
"係個網站識的女仔,都一D唔扒。仲有D驚喜添!"
我信
我覺得係有自信又有技術的女仔多d 會係網上搵sp

:smile_o08: D字好密

引用:
原帖由 糖。 於 2009-10-1 09:57 PM 發表 查看引用來源

多好難做得唔密架喎:smile_13:
唔係要黎做咩呀~? 就到時間就大戰一會啦:smile_30:
或者真係做極唔夠呱?

引用:
原帖由 好奇女 於 2009-10-1 10:02 PM 發表 查看引用來源

"係個網站識的女仔,都一D唔扒。仲有D驚喜添!"
我信
我覺得係有自信又有技術的女仔多d 會係網上搵sp
咁包唔包括你先?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆